A Gearbest lehúzta a rolót

2021.09.18| China Gadgets

Egy korszaknak vége, a Gearbest lehúzta a rolót, a cég weboldala sem érhető már el.

Egyértelmű, hogy anno az Ali mellett a Gearbest és a Banggood voltak az első nagy kínai webshopok, ahonnan a lelkesebb, kínai termékek rajongói rendelni kezdtek. A bezárás nem meglepő teljesen, a Gearbest egy ideje ugyanis meglepő ugyan, de pénzügyi gondokkal küzdött, nagyjából éppen onnantól, hogy nálunk utoljára hirdettek, hiszen mi is helyet adtunk az akcióiknak, hogy ti, olvasóink jó áron tudjatok vásárolni.

Onnantól indultak lefelé a lejtőn, egyre több platformon olvastunk akadozó rendelésekről, el sem küldött termékekről, elérhetetlen ügyfélszolgálatról, pedig előtte a Gearbest híres volt kiváló ügyfélkezeléséről is. Ennek egyik oka az volt, hogy a cég megmentése érdekében külsősöket is beengedtek árulni, főként rájuk érkeztek a panaszok.

A Gearbest lehúzta a rolót

Sokan nem is tudják, de a Gearbest vezette be anno a Priority Line szállítást is, amivel sikerült áfa- és vámmentesen behozni termékeket az országba, nem véletlenül volt közkedvelt az oldal.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Mindenesetre a domain még működik, de már hibaüzenetet dob, Facebook-on nyár óta nem kommunikálnak, az egyébként nagyon is menő Instagram fiókjuk törlésre került. Reméljük, nektek nincs már folyamatban lévő ügyetek velük.

Köszi Gearbest, jó volt!

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei