A Galaxy S23 sorozat klassz, új kamera trükköket hoz

2023.01.16| Android Police

A Galaxy S23 pletykamalom felgyorsul a Samsung február 1-jei Unpacked eseménye előtt, és úgy tűnik, hogy a fényképezőgépek fejlesztése az idei kiadás általános témája.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az S23 Ultra egy szemet gyönyörködtető 200 MP-es fő kamerát hoz, míg az S23-nak és az S23+-nak egyaránt kissé átkonfigurált három kamerás összeállításnak kell lennie. A hardver azonban csak egy része az egyenletnek – egy olyan korszakban, amikor a képfeldolgozás vált az okostelefonos kamerarendszerek fő megkülönböztetőjévé, a szoftverfunkciók egyre fontosabbak.

A Galaxy S23 sorozat klassz, új kamera trükköket hoz

A SamMobile legutóbbi jelentése betekintést nyújt három új szoftverfunkcióba, amelyek a Samsung Galaxy S23 sorozatához érkezhetnek. Az első egy új felvételi mód, amely valószínűleg kizárólag az S23 Ultra modellhez tartozik, és amely lehetővé teszi az égboltról készült hyperlapse videók rögzítését. Ice Universe által a Twitteren közzétett, kiszivárgott – meglepő módon azóta leszedett – kedvcsináló videók az éjszakai égbolt képeit mutatták az S23 hátsó kameráival rögzítve, így úgy tűnik, hogy a hyperlapse égbolt-videók összhangban állnak a Samsung jelen kiadásának témájával.

A második új szoftver-alapú kamerafunkció lehetővé teszi a Pro Mode használatát az előlapi kamerán. A forrás nem biztos a modell elérhetőségében, de feltételezi, hogy mindhárom új modell rendelkezhet ezzel a funkcióval.

A Samsung hátsó kamerarendszereinek Pro Mode funkciója részletesen szabályozza az expozíciót, az ISO-t, a fehéregyensúlyt, a rekeszértéket és a zársebességet, és lehetővé teszi a kézi élességállítást. Azt várjuk, hogy ugyanezek a funkciók elérhetők lesznek a szelfi kamerában is ezzel az új felvételi móddal.

A Galaxy S23 sorozat klassz, új kamera trükköket hoz

Végül a Samsung állítólag lehetővé teszi az 50 megapixeles RAW képfájlok mentését a szabványos utófeldolgozott JPG formátum mellett, ami jelentős előrelépés a korábbi modellek által mentett 12 MP RAW fényképekhez képest.

A SamMobile azt feltételezi, hogy ez a funkció elérhető lehet mindhárom Galaxy S23 modellnél, de egy másik magyarázat az is lehet, hogy csak az S23 Ultra kapja meg ezt a funkciót, mivel egyelőre nem tisztázott, hogy az új, 200 megapixeles érzékelő 4:1 pixelsűrűséggel rendelkezik-e.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokMi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

Mi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

2022.12.17
| SamMobile
Íme a Samsung Good Lock modulok, amelyekről úgy gondoljuk, érdemes kipróbálni!
Ez a One UI 5.0 egyik legjobb és leginkább alulértékelt funkciója

Ez a One UI 5.0 egyik legjobb és leginkább alulértékelt funkciója

2022.12.08
| SamMobile
A Samsung új One UI 5.0 nagyszerű. A vállalat időt szakított arra, hogy optimalizálja a teljesítményt és javítsa a felhasználói élményt apró, de jelentős változtatásokkal és kiegészítésekkel.
Mától 50 százalékos kedvezéménnyel vásárolható meg!

Mától 50 százalékos kedvezéménnyel vásárolható meg!

2023.01.09
| AliExpress
Blackview BV9200: 6,6 hüvelykes, 120Hz-es kijelző, 5000mAh-es akkumulátor, 14GB Ram - csapj le rá most!
Xiaomi telefon és okoskarkötő áreső!

Xiaomi telefon és okoskarkötő áreső!

2022.12.06
| (x)
Ezúttal három Xiaomi készüléket, egy telefont és két okoskarkötőt hoztunk akciós áron a Hekka kínálatából.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Az MMS lassan megszűnőben, de az SMS még él. Ön melyik applikációt használja leginkább üzenetküldésre?


Instagram
Messenger
Signal
Skype
SMS
Snapchat
Telegram
Viber
Whatsapp
EgyébKorábbi szavazások eredményei