Samsung Galaxy TabPro S

PC szintû funkciók útközben - Samsung Galaxy TabPro S

2016.01.07

A Windows operációs rendszerrel futó kettõ az egyben Galaxy TabPro S tablet egy komplett mobil állomást integrál egy prémium eszközbe.

A nagyobbik dél-koreai gyártó bejelentette a Samsung Galaxy TabPro S-t, amely a gyártó világszínvonalú mobiltechnológiáját és a Microsoft Windows 10 operációs rendszer elõnyeit ötvözi. A laptopok és tabletek legkedveltebb tulajdonságainak összevonásával a felhasználók úgy férhetnek hozzá egyetlen könnyû tableten a notebook PC-k összes funkciójához, hogy közben a mobilitásról sem kell lemondaniuk.

A Galaxy TabPro S által a felhasználók hatékonysága az otthonukban, a munkahelyükön, de akár útközben is teljes körûen biztosított. Mindegy, hogy a tableten a Windows 10 Home vagy a Windows 10 Pro for business fut, mind a magán, mind pedig az üzleti felhasználók maximálisan kihasználhatják az operációs rendszer funkcióit és szolgáltatásait, akárcsak a teljes körû kompatibilitást a meglévõ IT infrastruktúrájukkal.

http://www.telefonguru.hu/images/content/Galaxy TabPro S_001_Black.jpg

A mindössze 6,3 milliméter vastag és 693 grammos Galaxy TabPro S-t arra tervezték, hogy akár egész nap könnyedén hordozható legyen. Az eszközhöz tartozó teljes méretû billentyûzet ugyancsak a használhatóságot hivatott növelni. A klaviatúra rugalmas sarokpántja lehetõvé teszi, hogy a képernyõ minden körülmények között tisztán, bármely szögbõl optimálisan látható legyen. A Galaxy TabPro S klaviatúráján elhelyezett Pogo csatlakoztató jóvoltából pedig már aközött sem kell döntenünk, hogy a dokkolóval párosítsuk, vagy külön töltsük az eszközünket. A klaviatúrához tartozó touchpad felveszi a versenyt egy PC-ével, és álló módban is könnyû vezérlést tesz lehetõvé.

http://www.telefonguru.hu/images/content/Galaxy TabPro S_006_Perspective_White.jpg

A piac elsõ Windows operációs rendszerrel futó Super AMOLED kijelzõs eszközeként a Galaxy TabPro S támogatja a multitouch vezérlést is. A kijelzõ is abszolút a prémium kategóriát képviseli, hiszen a természetes színárnyalatok 94 %-nak felhasználásával elért mélyebb kontrasztnak köszönhetõen a színek élethûbbek, a részletek pedig sokkal gazdagabbak. A különösen könnyû és energiatakarékos, 12 colos AMOLED kijelzõn a felhasználók a játékokat, filmeket és egyéb népszerû szórakoztató tartalmakat is lenyûgözõ képélesség és precíz színmegjelenítés mellett élvezhetik.

Ez az elsõ olyan tablet, amelyen Windows operációs rendszer fut, és amely támogatja a leggyorsabb és legfejlettebb kapcsolatot lehetõvé tevõ LTE Cat 6 hálózatot. A továbbfejlesztett gyors töltési funkciónak köszönhetõen a Galaxy TabPro S akkumulátora mindössze 2,5 óra alatt teljesen feltölthetõ, amivel 10,5 órányi üzemidõt kapunk*. Az ilyen komoly teljesítmény eléréséhez a Galaxy TabPro S-be a legújabb generációs Intel Core M processzor került. Ezeket a központi feldolgozóegységeket már kifejezetten a ventilátor nélküli, kettõ az egyben tabletekhez fejlesztették, hiszen mindössze 4,5 W-nyi energiafogyasztás mellett mûködik, így kiküszöböli a zajokat és maximalizálja a hatékonyságot.

http://www.telefonguru.hu/images/content/Galaxy TabPro S_007_Dynamic_White.jpg

A termékhez külön megvásárolható multi-port adapter (HDMI, USB Type A & C) és Bluetooth Pen szintén hozzájárulnak az eszköz hatékonyságához. A Galaxy TabPro S 2016 februárjától világ számos országában elérhetõvé válik.

Galaxy TabPro S specifikációk:

 • Operációs rendszer Windows 10 Home, Windows 10 Pro
 • Hálózat LTE Cat.6 **
 • AP 6th Gen. Intel Core M processor (Dual Core 2.2GHz)
 • Kijelzõ 12” 2160x1440 Super AMOLED
 • Kamera 5MP AF(hátsó), 5MP (elsõ)
 • Video MP4,3GP,WMV,ASF,AVI,MKV
 • Audio MP3,AAC,WAV,WMA,AMR,FLAC
 • Csatlakozás Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac MIMO, Wi-Fi Direct, NFC, Bluetooth 4.1
 • GPS GPS, GLONASS
 • Érzékelõ Accelerometer, Hall, Light
 • Memória 4GB(RAM), 128GB / 256GB SSD
 • Méret/Súly 290,3 x 198,8 x 6,3mm, 693 g (Wi-Fi), 696 g (LTE)
 • Akkumulátor 5,200mAh (39.5W, 7.6V)

* Az akkumulátor élettartama a Samsung belsõ tesztjén alapul. Az eredmény a használati szokások függvényében változhat

** A hálózati elérés piaconként változhatMobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Idén nyáron megszűntek a roamingdíjak az EU-n belül. Ön már kipróbálta?


igen, és probléma nélkül működött
igen, de voltak technikai problémáim
NemKorábbi szavazások eredményei