Nézd meg a világ első, Snapdragon 820-as okostelefonját!

2016.01.06| Phone Arena

A CES 2016-on mutatkozott be a LeTV Le Max Pro, amely a világon elsőként kapott Snapdragon 820 processzort és Sense ID-t.

Nem sokkal azután, hogy a Qualcomm hivatalosan is megerősítette, a LeTV Le Max Pro kapja meg elsőként a csúcskategóriás chipsetet a hozzá tartozó Adreno 530 grafikus gyorsítóval és 4 gigabájt RAM-mal, valamint az is kiderült, hogy egyben a Qualcomm Snapdragon Sense ID-ja is belekerül a specifikációba. Ez egy ultrahang alapú biometrikus ujjlenyomat-hitelesítési technológia, amelyet a cég tavaly mutatott be. A Sense ID állítólag sokkal megbízhatóbb és biztonságosabb mint a mostanában divatos, kapacitív megoldások, mivel az ultrahang szkenner nagy részletességgel képes 3D-ben feltérképezni az adott területet, jelen esetben egy emberi ujjat, majd ezek után azonosítani.

Az olvasó a Le Max Pro hátlapjára kerül, 400 µm fém alá. A LeTV Le Max Pro-ba a legújabb, szupergyors LTE modem, hasonlóan gyors, többcsatornás Wi-Fi 802.11ad támogatás kerül, valamint természetesen elérhető lesz a Qualcomm-féle Quick Charge 2.0 gyorstöltés, amely segítségével a telefon nulláról hatvan százalékra mindössze fél óra alatt feltölthető. A készülék megvásárolható lesz 32/64/128 gigabájtos belső tárhellyel, 21 megapixeles kamerával, 3400 mAh-s akkumulátorral. A 6.33 colos, WQHD felbontású kijelzővel is ellátott készülék ára és a további tudása egyelőre ismeretlen. Sajnos egyelőre nem tudni, a LeTV mikor dobja piacra a készüléket, annyit árult csak el, hogy az idei év első félévében kapható lesz.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei