Ne töltsd le a legújabb frissítéseket OnePlus 9-re!

2023.02.02| Android Police

2022-ben a Samsung a One UI 5 gyors bevezetése után lenyűgöző ütemben adta ki az Android frissítéseket.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Eközben még a Google is küszködött a januári Play rendszerfrissítés eljuttatásával a Pixel 6-ra és 7-re. Sajnos a OnePlus azon próbálkozásai, hogy régebbi zászlóshajóit modern szoftverekkel frissítsék, kudarcot vallottak. A vállalatnak le kellett állítania legújabb OxygenOS 13 firmware-frissítésének kiadását a OnePlus 9 sorozathoz, mert néhány eszköz nem volt hajlandó elindulni az OTA frissítés után.

Az Android 13-on alapuló OxygenOS 13 stabil verziója eredetileg novemberben jelent meg a OnePlus 9 és a OnePlus 9 Pro modellekre. Ezt követően egy fokozatos frissítés okozott problémákat – LE2111_11.F.19 verziószámú a 9-hez és LE2121_11.F.19 a 9 Pro-hoz.

Ne töltsd le a legújabb frissítéseket OnePlus 9-re!

Amikor ezek a firmware-javítások december végén elkezdtek megjelenni, megakadályozták egyes telefonok indítását. A szoftvercsapat egyik tagja a OnePlus közösségi fórumon azóta azt tanácsolta, hogy a felhasználók ne telepítsék a frissítések egyikét sem.

A cég képviselője a kiadás késedelmes bejelentését a múlt heti kínai újévi ünnepségnek tulajdonította. A OnePlus már leállította a bevezetést a károk korlátozása érdekében, de az érintett felhasználók felkereshetik a legközelebbi szervizközpontot, vagy igénybe vehetik a OnePlus postai rendelés javítási szolgáltatását, ha nincs fizikai szerviz (mint itthon).

A cég azt ígéri, hogy adatvesztés nélkül visszaállítja a változtatásokat. Az F.19 frissítés tartalmazta a 2023. januári biztonsági javítást, a rendszeralkalmazások stabilitási fejlesztéseit, valamint a Quick Glance-hez, az automatikus fényerő-beállításhoz és a mobilkapcsolathoz kapcsolódó hibajavításokat.

Míg a szoftverfrissítés azonnali gondot okoz a OnePlus 9 és 9 Pro tulajdonosainak ezrei számára, a vállalat a OnePlus 11 bevezetésére is készül. Február 7-én a kínai márka a termékek teljes arzenálját is a világ elé tárja – az új 11R-t, a cég OnePlus Pad nevű, régóta pletykált táblagépét, az első, a Keychronnal együttműködésben tervezett mechanikus billentyűzetét és a Buds Pro 2-t. A hétköznapi blues szóba jöhet, de a közelgő hétvége ígéretes a OnePlus számára.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Adategyeztetés online a Vodafone-nál

Adategyeztetés online a Vodafone-nál

2017.06.07
| Vodafone
Már a Vodafone-nál is elérhető a prepaid SIM kártyák online adategyeztetése
Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

2019.12.31
| (x)
A Xiaomi Haylou LS01 a legújabb az ár-érték arányban kiemelkedő ajánlatok közül. Ki ne akarna 8 ezerért szuper órát?
Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

2020.10.27
| XDA Developers
A Googlefier a legegyszerűbb út a Google appokhoz Huawei és Honor telefonokon.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei