Hazánkban az olcsó Honor 8A

2019.03.08| Honor
Címkék:

Honor 8A


Minőség a belépő kategóriában FullView kijelzővel és 90 dB+ hangszórókkal.

A Honor Magyarországra is elhozta a pénztárcabarát HONOR 8A készülékét. A cseppformájú szenzorszigetes, 6,09 hüvelykes, HD+ felbontású kijelzővel ellátott HONOR 8A kiemelkedően pontos hátlapi ujjlenyomatolvasóval érkezik, amely kényelmes, egykezes használatot is biztosít. A kifinomult eleganciával megalkotott telefon SmartPA hangszóróval (90 dB+ hangszórók kettős-csillapítással) lett felszerelve, ami új szintre emeli a zenei minőséget. A Honor 8A március 8-tól érhető el Magyarországon. 

A Honor 8A a vállalat legújabb, pénztárcabarát modellje, amely magas minőséget biztosít mind a dizájn, mind a teljesítmény területén. A képernyő felső részén elhelyezett, mindössze 3,2 mm átmérőjű cseppformájú szenzorszigeten helyezkedik el az előlapi kamera, a fényérzékelő és a közelségérzékelő is. A csepp alakú megoldás 71,1%-kal kisebb a hagyományos szenzorszigeteknél, ami lehetővé teszi a kijelző 87%-os arányát az előlapon. A magas képernyőarány biztosítja a felhasználóknak a valódi, teljes képernyőt.

Hazánkban az olcsó Honor 8A

Az új Honor 8A klasszikus, kettős textúrájú készüléktestét a fényes üvegbevonat igazán dekoratív eszközzé varázsolja. A Honor 8A háromféle színben, kék, fekete és arany árnyalatokban lesz kapható itthon. A Honor 8A TÜV Rheinland tanúsítvánnyal ellátott kijelzője csökkentett káros kékfény kibocsátásával enyhíti a szem terhelését, amivel nagyobb kényelmet és több élményt biztosít. 

A kettős-csillapítással rendelkező nagy hangüreg egységes akusztikát biztosít a telefonnak. A Honor 8A-ba épített nagyteljesítményű SmartPA erősítő az előző generációs hangszórókhoz képest 30%-kal jobb hangzást biztosít, és javítja a hangminőséget. 

Hazánkban az olcsó Honor 8A

A hátlapi kamera 13MP-es, f/1.8-as apertúrájú, amely lehetővé teszi, hogy a felvétel készítésekor egységnyi idő alatt több fényt engedjen be. Ezenkívül a kamera az automatikus HDR módot is támogatja, hogy még éjszakai fotózás esetén is részletgazdag képeket rögzítsen. Mindemellett a 8MP-es, speciális vakuval ellátott előlapi kamera fejlett portré- és AI-szépítő-algoritmussal rendelkezik, így még a sebtében készült szelfik is látványosak lesznek.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A HONOR 8A legfrissebb Android 9 Pie-on futó EMUI 9.0 operációs rendszerrel érkezik. A háttéralkalmazás-kezelő algoritmusokat mesterséges intelligencia korrigálja, hogy hosszabb ideig tartó használat után is garantálja a zökkenőmentes felhasználói élményt. A beépített 3020mAh akkumulátor az 12nm-es, 8 magos teljesítmény-hatékony MT6765 processzorral, 3 gigabájt RAM-mal, 32 gigabájtos tárolóval és az EMUI intelligens energia-takarékos funkcióival könnyedén bírja akár egyetlen töltéssel az egész napot. 

Hazánkban az olcsó Honor 8A

Az elegáns okostelefon három kártyát képes fogadni; a kettős SIM-kártyabemenet és egy microSD nyílás párhuzamosan is igénybe vehető, ami akár 512 GB külső memóriát is biztosít. Az egyéb funkciók között arcfelismerő, beépített és vezeték nélkül is használható FM rádió is megtalálható. 

A készülék fekete, kék és arany színekben lesz elérhető, javasolt bruttó fogyasztói ára 54 990 forint. A Honor 8A március 8-án érkezik az eMAG, az Euronics, az Extreme Digital és a Media Markt kínálatába, valamint a Telekomhoz.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A legjobb okostelefonok 50.000 forint alatt

A legjobb okostelefonok 50.000 forint alatt

2021.06.30
| Telefonguru
Elég sűrűn kapunk privátban megkeresést kapunk, hogy milyen telefont ajánlanánk belépőszinten.
Samsung Galaxy Watch6 teszt: ismerős, mégis más

Samsung Galaxy Watch6 teszt: ismerős, mégis más

2023.08.06
| Telefonguru
A Samsung Galaxy Watch6 az eddigi legkifinomultabb Samsung okosórának tűnik, amely átgondolt dizájnt és wellness-frissítéseket vezet be. Ráadásul a Galaxy Watch6 Classichoz visszatér a rajongók kedvenc fizikai forgó előlapja, de ezúttal karcsúbban.
Samsung kijelzővel jöhet a OnePlus 6

Samsung kijelzővel jöhet a OnePlus 6

2017.10.11
| Phone Arena
Nincs kizárva, hogy a OnePlus 6 és az Oppo nagyágyúja a Samsung hat colos megjelenítőjét használja.
Ezek az első Galaxy S10 reklám klipek

Ezek az első Galaxy S10 reklám klipek

2019.02.13
| GSM Arena
Három teaser videón látható a Samsung Galaxy S10.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei