Xiaomi Redmi 5 Plus

Akcióban a Xiaomi Redmi 5 Plus

2018.03.22

Mától három napig olcsóbban juthatunk hozzá a Xiaomi egyik legjobban keresett telefonjához.

Méltán népszerű a Xiaomi Redmi 5 Plus, hiszen hat colos, full HD kijelzővel rendelkezik, emellett a gyorsaságra sem lehet panasz. A MIUI 9 rendszer alatt a nyolcmagos Snapdragon 625 processzor dolgozik, ehhez kiváló párosítás a 3 gigabájt RAM, valamint a 32 gigabájt tárhely, ezek együtt gyors és röccenésmentes működést biztosítanak játékoknál és videóknál is, nem csak a mindennapi használatban.

Fotózás terén sem kell szégyenkeznie, hiszen 12 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamerával rendelkezik, az átlagos igényeknek tökéletesen megfelel. A Xiaomi Redmi 5 Plus egyik nagy előnye a méretes, 4000 mAh-s akkumulátor, amely nemcsak számokban teljesít, de a való életben is. A Redmi 5 Pluson futó rendszer természetesen magyarul is tud, valamint a B20-as hálózatot is ismeri.

A Gearbestnél ma, magyar idő szerint 10.00 órakor indul az akció, amelyben 179.9 dollár helyett 169.4 dolláros áron lehet hozzájutni a készülékhez mindössze három napig. Fizetés előtt ne felejtsétek az EU Express szállítást választani az áfamentes vásárláshoz! 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
  Mobiltelefonok az Árukeresőn »

  KERESÉS

  TELEFONOK GYORSLISTA

  Márka :

  Tipus :


  HÍRLEVÉL

  Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


  Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

  SZAVAZÁS

  Önnek mi a legfontosabb tényező telefon vásárlása esetén?


  kamera minősége
  memória nagysága
  telefon mérete
  kijelző minősége
  meddig bírja az akku
  ár - érték
  jó márka legyen
  egyéb  Korábbi szavazások eredményei