480.000 forint lesz az iPhone 12 Pro Max

2020.10.14| PhoneArena

Az Apple hivatalosan is bemutatta az iPhone 12 Pro és a Pro Max készülékeket!

Az Apple a tegnapi eseményén hivatalosan is négy új iPhone-t mutatott be, a legtöbbet egy rendevényen belül és ezek között van két prémiumabb modell, az iPhone 12 Pro és az extra nagy iPhone 12 Pro Max.

Az idei Pro modellek valóban lapos oldalú dizájnnal érkeznek, amivel régebben találkoztunk az iPhone 4 ikonikus modellnél, emellett továbbfejlesztett kamerarendszereket kínálnak jobb zoommal, valamint LiDAR érzékelőt is kaptak a készülékek. És igen, itt van az új és gyorsabb 5G is a fedélzeten!

 480.000 forint lesz az iPhone 12 Pro Max

Az iPhone 12 Pro 6.1 hüvelykes kijelzővel rendelkezik (kissé nagyobb, mint az iPhone 11 Pro) és 440.000 forintos áron indul, valamint a készülékek 4 színben érkeznek: maradtak az alapok: az ezüst, a grafit és az arany, viszont a paletta kiegészült egy negyedik, vadonatúj színválasztékkal, a kék színnel. Az alapmodell tárhelye 128 GB, emellett megvásárolhatjuk 256GB-os és 512 GB-os verzióban is.

Az iPhone 12 Pro Max már egy nagyobb, 6.7 hüvelykes kijelzővel jön (valamivel nagyobb, mint az iPhone 11 Pro Max) és az alapára 480.000 forint lesz. Ugyanazon színválasztékban érkezik: ezüst, grafit, arany és az új kék opció, valamint ugyanazon tárolókapacitásokban kínálják: 128 GB, 256 GB és 512 GB.

 480.000 forint lesz az iPhone 12 Pro Max

A hátlap üvegből készült, matt felületű, és nagyon jól néz ki. A nagy történet az előlapi üvegéről szól, ami vadonatúj. Az Apple ezt a Corning-nal közösen fejlesztette ki, és "Kerámia pajzsnak" nevezi, miközben azt állítja, hogy ez az eddigi legkeményebb üveg, amelyet egy okostelefonban használtak. Szokás szerint az Apple megemlített néhány divatos kifejezést a folyamatról, de a végeredmény az, hogy akár négyszer jobban bírja az ütéseket.

Az Apple jelentős fejlesztéseket hajtott végre az iPhone 12 Pro sorozat kameráin. A teleobjektíveket továbbra is csak a Pro sorozatú iPhone készülékeken tartalmazzák, mivel az olcsóbb modellek nem rendelkeznek külön telefotó kamerával. Most már van ok arra, hogy miért a nagyobb, Pro Max-ot vegyünk, mivel nem csak a méret változik: a rajta lévő fő kamera nagyobb érzékelővel és egy teljesen új OIS rendszerrel rendelkezik. Minden egyéb szempontból a Pro és a Pro Max kamerái megegyeznek: mindkettőben van az új Smart HDR 3, az éjszakai mód mind két modellnél jobb lesz, az autofókusz gyenge fényviszonyok mellett akár hatszorosára is javul.

 480.000 forint lesz az iPhone 12 Pro Max

Bár az Apple egyelőre nem közölte a tényleges akkumulátor méretet ezekben az iPhone-okban, viszont úgy tűnik, hogy az akkumulátor élettartama változatlan marad, sőt, néhány modellnél egy kicsit rosszabb is. Az iPhone 12 Pro Max pontosan ugyanolyan kiváló akkumulátor teljesítményt biztosít, mint a tavalyi Max, de az iPhone 12 Pro valamivel kevesebbet fog bírni például egy videó lejátszásnál, mint a 11 Pro.

A koronavírus volt az oka annak, hogy az Apple idén közel egy hónappal elhalasztotta iPhone-ok bejelentését és a járvány késleltette az új iPhone-ok tényleges bevezetését is. Az előrendelések a 6.1 hüvelykes iPhone 12 Pro modellre szinte azonnal, október 16-án kezdődnek, míg a nagyobb, 6,7 hüvelykes iPhone 12 Pro Max modell késik és az előrendelések csak november 6-án indulnak.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei