2019 legjobb appjai és játékai

2019.12.23| Tech Crunch
Címkék:

App Annie

,

Top 10

,

lista


Idén a mobilt használók világszerte 120 milliárd appot töltöttek le a két legnagyobb áruházból.

Az App Annie év végi jelentése több meglepetést is hozott, ám vannak dolgok, amik évek óta változatlanok. 2018-hoz képest mintegy öt százalékkal nőtt a letöltések száma, ez igen figyelemreméltó növekedés, ha hozzávesszük, hogy ezek a nettó letöltések, nem számítanak bele az újratelepítések és a frissítések sem.

A felhasználók 2019-ben 90 milliárd dollárnak megfelelő összeget költöttek el különböző mobilos applikációkban az Apple App Store-ban és a Google Playen egyaránt, az előző évhez képest ez tizenöt százalékkal több. Ehhez nagyban hozzájárul, hogy a legtöbbet letöltött játékok és programok profitáltak a leginkább.

2019 legjobb appjai és játékai

A legtöbbet letöltött nem játék programok nem változtak, mindössze egyetlen új szereplő jelent meg, a Likee, a rövid videókra épülő közösségi app. A TikTok feljött a negyedik helyre, a Facebook által birtokolt Instagramot, a Snapchatet, a Netflixet és a Spotifyt is kiütve. A top továbbra is a Facebook, ezt követi az üzenetküldője, majd a WhatsApp. A játékok top 10-es listájából hét idén jelent meg, így itt jóval nagyobb a változatosság minden évben.

Ha nem a letöltések számát nézzük, hanem azt, hogy a felhasználók mennyit költöttek az adott alkalmazásban és játékban, akkor a lista az alábbiak szerint módosul. A tavalyi győztes Netflix helyét átvette a Tinder. Érdekes, hogy a YouTube csak az ötödik helyet szerezte meg.

2019 legjobb appjai és játékai

Az App Annie létrehozott egy új kategóriát, a „breakout”-ot, ide kerülnek az abszolút értékben legnagyobb növekedést - letöltésibenvagy költésben - elért programok. 

2019 legjobb appjai és játékai

2019 legjobb appjai és játékai

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei