toplista

Apple: az év alkalmazása és játékai

2017.12.12

Az Apple hétvégén megmutatta, melyek voltak az App Store-ban az év legjobbjai.

2017 legjobb alkalmazása és játéka került bejelentésre, pár napja a Today kártyán láthatták is az iOS-t használók a helyezéseket. Az Apple szerint iPhone-ra 2017 legjobb programja a Calm lett, amely egy meditációs app, a legjobb játék pedig a Splitter Critters. Ami a táblagépeket illeti, az Apple választása az Affinity Photo-ra esett, amely asztali színvonalú képszerkesztő, játékból pedig a The Witness vitte a prímet, amely egy szabadulós játékra emlékeztet, csak sokkal szórakoztatóbb. Érdekes, hogy egyetlen dobogós sem ingyen tölthető le az Apple App Store-ból, csak fizetős programok nyertek, bár az igaz, hogy a Calmból létezik ingyenes próbaverzió.

Érdekes megjegyezni, hogy a lista országonként némileg eltér, például Nagy-Britanniában az iPadeknél a Hidden Folks nyert a The Witness helyett, az egyes területekre vonatkozó helyezések itt olvashatók, természetesen nem maradt ki a Mac, az Apple Watch és az Apple TV modellekre vonatkozó lista sem.

Az év végi összesítésben az is kiderült, melyek a legjobb ingyenes és fizetős alkalmazások/játékok. A legtöbbet letöltött programok közül a Bitmoji, a Snapchat, a YouTube, a Messenger, az Instagram és a Facebook található az elsők között. A játékokat a Super Mario Run vezeti, ezt követi az 8 Ball Pool, a Snake VS Block, a Ballz, a Word Cookies és a Subway Surfers. Az Apple Music szolgáltatásban Drake More Life című albuma lett a legnépszerűbb, a filmek között pedig a Moana.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Árukereső
Apple iPhone XR 64GB
Apple iPhone XR 64GB
EUmobil 191 990 Ft
Telepartner 192 000 Ft
TopMobil 192 980 Ft
Apple iPhone 6S 32GB
Apple iPhone 6S 32GB
EUmobil 99 789 Ft
Skyphone - mobiltelefon kiegészítők webáruháza 99 799 Ft
eMAG 99 990 Ft
Xiaomi Mi 9 SE 64GB
Xiaomi Mi 9 SE 64GB
MobilEx Webáruház 102 590 Ft
INNOTECH SHOP 105 990 Ft
KAZANKLIMA.HU 106 917 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
1 GB alatt
1-2 GB
2 GB felettKorábbi szavazások eredményei