Ezek 2020 legjobb mobilos játékai

2020.12.19| (x)

Jön a téli szünet, a nyugisabb home office és szeretnéd teljesen kikapcsolni az agyad? Ajánlhatunk játékot hozzá?

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Sokszor hiába jó egy könyv, egy újság vagy beszélgetés a barátokkal, egy-egy nehezebb időszak után – 2020 pedig durván túltolta ezt a kérdést – jólesik totál kikapcsolni az agyunkat, erre mutatunk pár játékot, amelyek jelenleg a legjobbak az androidos készülékeken.

Ezek 2020 legjobb mobilos játékai

A mobilos játék sokkal gyorsabban fejlődik, mint bármelyik előtte megjelenő technológia. Úgy tűnik, hogy az Android rendszerre írt játékok minden évben új magasságokba kerülnek. Egyre több olyan prémium játék jelenik meg, amelyek kihívást jelentenek a telefonok képességeire, sőt az ingyenesen játszható játékok is egyre jobbak. Íme tehát a jelenleg elérhető legjobb androidos játékok!

1. Call of Duty: Mobile

A Call of Duty: Mobile olyan elképesztő népszerűségnek örvend, olyan magas besorolással, hogy pillanatok alatt toplistás lett. A játéknak van egy normál FPS online PvP módja, valamint egy 100 játékos módja. Ez ritka kategóriába sorolja, ahol olyan játékokat találunk, mint a PUBG Mobile - itt is lehet PUBG accountot vásárolni igény szerint - vagy a szokásos FPS PvP, mint a Critical Ops vagy a Modern Combat. Meglepően sok a lehetőség benne. Maga a játék lehetősége ingyenes, de az alkalmazáson belüli vásárlásra is van lehetőség.

2. Genshin Impact

A Genshin Impact egy akció RPG játék, gacha mechanikával. Megjelenésekor széles kritikai elismerést kapott látványos látványa és a kiváló játékmenet miatt. Kicsit úgy néz ki és úgy viselkedik, mint a Zelda: Breath of the Wild, de úgy tűnik, senkit sem zavar. A játéknak valóban van parti rendszere és új karaktereket idézhetsz meg a többi gachához hasonló rendszeren keresztül.

A vizuális elemek, a játékmechanika és a teljesen nyitott világ azonban sokkal kevésbé korlátozza a játékot, mint a műfajban. Ha „előre elkészített” és összerakott Genshin Impact accountot szeretnél venni, arra is van lehetőség, egész jó áron.

3. GRID Autosport

A GRID Autosport 2019-ben indult és azonnal az egyik legjobb versenyjátékká vált. A Riptide GP és az Asphalt franchise is elég jó, de a GRID Autosport mindet lepipálja. Ez egy prémium játék, alkalmazáson belüli vásárlások és hirdetések nélkül.

A játék kiváló grafikával, kiváló vezérlőkkel, hardver vezérlők támogatásával, rengeteg lejátszható tartalommal, sokféle autó megszerzésével és különféle versenystílusokkal büszkélkedhet.

Maga az app kissé drága és hiányzik belőle néhány apróbb dolog, amit a versenyfanatikusok általában szeretnek, de egyébként a Play Store egyik legjobb versenyzői élményét adja.

4. GRIS

A GRIS egy kalandjáték, puzzle elemekkel. Ez egyike azoknak, amelyekről már akkor tudod, hogy jó, ha csak ránézel. A játék Grist, a fiatal lányt követi, aki elveszett a saját világában, miközben életének fájdalmas élményeivel foglalkozott.

Nem lövöldözős, főhőst kinyírós megoldás, egyszerűen fedezd fel a világot, oldj meg néhány rejtvényt és élvezd! A játék szinte egyáltalán nem tartalmaz szöveget, inkább a vizuális elemeken keresztül meséli el a történetét. Művészi játék, de műfajában az egyik legjobb.

5. Legends of Runeterra

A Legends of Runeterra az egyik legújabb játék ezen a listán. Ez egy olyan online csatatér, amel hasonlít a Hearthstone-ra. A játékosok kártyákat és hősöket gyűjtenek, majd paklikat építenek ezekből, ezután online harcolnak az ellenfelekkel.

A játék eltávolít a véletlenszerűségből annyit, amennyit csak tud, és összességében jó játékélményhez vezet. A játék 24 bajnokot, egy csomó kártyát tartalmaz és akár a barátaidat is meghívhatod párbajozni.

6. Levelhead

A Levelhead egy új platform játék a Butterscotch Shenanigans-tól, a Crashlands fejlesztőjétől. A Crashlands két-három évig toplistás volt és arra számítunk, hogy a Levelhead is ezt eléri.

Ez egy 90 szintes platformer, meglepően jó kezelőszervekkel és kiváló humorral. A játékot valóban kiváló, egyedi felépítés különbözteti meg másoktól. A játékosok szinteket építhetnek és feltölthetik őket a játékba, míg más játékosok letöltik őket, és a legnépszerűbbek a játék rangos listájába kerülnek.

Ráadásul a játéknak időre teljesítő funkciói vannak, minden szinthez saját ranglista tartozik (még az egyediekhez is). Végül a játék platformokon átívelő, felhő mentéssel rendelkezik.

7. Minecraft

A Minecraft az egész világon népszerű játék, minden korosztály számára. A Minecraft egy olyan óriási világba sodor benneteket, ahol bányásztok, építkeztek, megveritek a rosszfiúkat és nagyjából azt csináltatok, amit csak akartok.

Van egy túlélési mód, ahol saját erőforrásaid és ételeid kell kibányásznod, valamint egy kreatív mód, amely korlátlanul ad mindent. A gyakori frissítések rengeteg új tartalmat és lehetőséget biztosítanak folyamatosan.

A játék nagyjából megegyezik a PC-s és konzolos társaival. Valójában multiplayer szervereken játszhatsz. Vannak alkalmazáson belüli vásárlások, de ezek csak testreszabási célokra szolgálnak, mint például a skin csomagok. Ez nem csak a legjobb „sandbox” játék az Androidon, hanem az egyik legjobb túlélési játék is.

8. Monument Valley 1 and 2

A Monument Valley visszatér a listára a Monument Valley 2 megjelenésével. Mindkét játék továbbra is kiváló. Valójában mindkettő gyakorlatilag azonos játékmechanikával és grafikával rendelkezik. A játékos Escher-stílusú rejtvényeken keresztül kalandozik, ahol a szintek mozgathatók, hogy illúziók segítségével teljesítsék az utat.

Az első játék 3,99 dollárba került, opcionális 1,99 dolláros alkalmazáson belüli vásárlással. A második játék jelenleg 4,99 dollárba kerül. Mindkét játék játszható a Google Play Pass részeként.

9. Nintendo games

A Nintendo méretes számú Androidos játékkal rendelkezik, és ezek mind nagyon rendben vannak. Egy prémium játékuk van, a mindenki által ismert Super Mario Run. Sokan úgy vélték, hogy túl magas az ára, azonban ez az egyik legjobb mászkálós játék mobilra.

A Nintendo 2018 szeptemberében a Dr. Mario World-öt, majd 2019-ben a Dragalia Lostot vette fel kínálatába. Végül a Mario Kart Tour lett minden idők második legnagyobb mobil játékkiadása a Call of Duty: Mobile után. A Nintendo játékai viszonylag szórakoztatóak és stabil élményt nyújtanak.

10. Noodlecake Studios

A Noodlecake Studios az Android játékok egyik legegyedibb fejlesztője. A stúdió néhány kiválósága a Frames 1 és 2 kirakós, az Alto's Adventure (és Alto Odyssey) az infinite runners kedvelői számára, a realMyst és folytatása a keményebb puzzle rajongóinak, a Wayward Souls az akció-kaland rajongók számára, a Delta-sziget a shooter kevelőinek, Mikey rövidnadrág és Farm Punks platformrajongóknak, és még sok más.

Nagyon tetszett a Lumino City az egyedisége miatt, a Vignettes pedig az egyszerűsége miatt. A stúdió legújabb játéka a Summer Catchers, egy side-scroller néhány platformer elemmel. A játékok ingyenesek és prémium kategóriájúak.

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei