108 megapixeles mobil 100 ezer forint alatt?

2022.07.18| (x)

Igazán különleges ajánlatunk van olvasóink számára, ugyanis a teljes ár majdnem feléért vásárolható meg az Infinix NOTE 12 Pro 5G.

Az Infinix NOTE 12 Pro 5G július 8-án mutatkozott be, napokon belül piacra is kerül. Aki nem ismerné az Infinix gyártót, annak eláruljuk, hogy 2003 óta létezik a cég és az utóbbi években elképesztő módon fejlődik.

A NOTE 12 PRO 5G modelljük egy mindössze 7.9 mm ultravékony készülék, 6.7 colos megjelenítővel, 1080×2400 pixel felbontással, 20:9 képaránnyal, 393ppi pixelsűrűséggel, teszi mindezt True Color AMOLED alapokon, tehát a legjobb a piacon. A megjelenítőt Gorilla Glass 3 védi a karcolásoktól. A dedikált sztereó hangszórók minőségi 360°-os térhangzást biztosítanak a DTS-nek köszönhetően.

108 megapixeles mobil 100 ezer forint alatt?

A dual SIM-es okostelefonon Android 12 alapokon a gyártó saját megoldása, az XOS 10.6 fut, a rendszer gyorsaságáról pedig a 6 nm-es, 5G támogatást biztosító MediaTek Dimensity 810 chip gondoskodik. Ehhez kapcsolódik a Smart 5G, amely egy intelligens funkció, segítségével zökkenőmentesen és automatikusan vált a készülék az 5G/4G hálózatok között, csökkenti az energiafogyasztást és javítja az akkumulátor üzemidejét.

Az Infinix személyre szabta a Monster Game Kit-et felhasználói számára, hogy valóban különleges okostelefonos játékélményt nyújtson. A NOTE 12 Pro 5G a vadonatúj Dar-link 2.0 Ultimate Gaming Boostert tartalmazza, amely kiterjeszti az erőforrás-optimalizálás lehetőségét a telefonok globális alkalmazásaira.

A Dar-link 2.0 mesterséges intelligencia algoritmusokat használ a felhasználók használati szokásainak megismerésére, és automatikusan azonosítja és előrejelzi a rendszer egyes szálainak erőforrásigényét, hogy pontosan skálázza a CPU erőforrásokat, hogy a felhasználók stabilabb és gördülékenyebb játékélményt kaphassanak alacsonyabb energiafogyasztás mellett.

108 megapixeles mobil 100 ezer forint alatt?

Külön említést érdemel az akár 13 gigabájt kiterjesztett RAM lehetősége, amikor is a 8 gigabájt RAM-hoz akár 5 gigabájtot tud hozzátenni az okostelefon a ROM-ból, ezzel is felpörgetve a használatot. Az okostelefonban egy 5000 mAh-s akkumulátor található, amely 33W gyorstöltésre is képes.

Az Infinix NOTE 12 PRO 5G három darab kamerával rendelkezik a hátlapon, ezek közül a fő optika egy 108 megapixel felbontású darab f/1.8 rekesszel, 9-in-1 Super Pixel és dedikált éjszakai fotó funkcióval. Ezt egy 2 megapixeles makro és egy szintén 2 megapixeles mélységérzékelő egészíti ki.

108 megapixeles mobil 100 ezer forint alatt?

Hamarosan megjelenik tehát a Infinix NOTE 12 sorozat legújabb tagja. Az Infinix NOTE 12 PRO 5G teljes ára 555 euró, ám ha használjátok az INFINIX30Z kódunkat, úgy elképesztően olcsón, 241.3 euróért, gyakorlatilag 100.000 forint alatt vehetitek meg ezt a készüléket. Több, mint jó ajánlat.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei