100W-os töltővel jön a Honor 50 Pro!

2021.05.27| GsmArena
Címkék:

honor 50

,

honor 50 pro

,

100w


Hamarosan bemutatják a legújabb Honor zászlóshajókat, amelyek nem mindennapi dologgal érkeznek!

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Honor várhatóan júniusban mutatja be a következő zászlóshajó sorozatát, a pletykák szerint három okostelefon is érkezik: a Honor 50, a Honor 50 Pro és a Honor 50 Pro+. Ezek közül egy vagy kettő modell 100W-os gyors vezetékes töltést fog kapni, ami egy korábbi tanúsításból már kiderült és a héten kiszivárgott egy kép is egy 100W-os töltőfejről.

 100W-os töltővel jön a Honor 50 Pro!

Valószínű, hogy csak a Honor 50 Pro+ fogja használni ezt a speciális töltőt, a másik két modell pedig 66W-ra korlátozódik. Több forrásból is úgy értesültünk, hogy a Honor 50 és a Honor 50 Pro ugyanazt a chipsetet kapja, nevezetesen a nemrég bemutatott Snapdragon 778G-t, míg az 50 Pro a jelenlegi legjobbal, a Snapdragon 888-nal kerül piacra.

Reméljük, hogy mivel Honor már független vállalat, a Google szolgáltatásait is újra teljes értékűen használhatja, miután elszakadt a Huawei-től. Egy jól ismert és általában megbízható forrás Kínából azt állítja, hogy ez a 100W-os töltő a dobozban lesz, így úgy tűnik, hogy a Honor nem követi a trendet és a telefon mellé csomagolnak töltőfejet is.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei