Képeken a 108 megapixeles Honor 50 Pro+

2021.06.07| GSM Arena

A Honor 50 széria június 16-án kerül bejelentésre a kínai gyártó tájékoztatása szerint.

A Honor 50 kamera kialakítása dizájn szempontjából két körrel rendelkezik - az egyik a fő érzékelőnek, a másik a segéd szenzoroknak. A promóciós képen látható telefonnak három másodlagos kamerája van, így ez nagy valószínűséggel a Honor 50 Pro+ lesz, amely egy szinttel többet tud a Honor 50 Prohoz képest és egyben a széria legnagyobb tudású modellje lesz.

Képeken a 108 megapixeles Honor 50 Pro+

A fotón a telefon lencséje körül nem látható semmilyen szöveg, de egy korábbi képen már olvasható volt a 100 megapixel felirat, így reálisan 108 megapixeles optikát várunk. A hírek szerint a 100W-os gyorstöltés sem kizárt, ezzel indíthatna a ma már független márka.

Képeken a 108 megapixeles Honor 50 Pro+

Mindezek a specifikációk szépen hangzanak és ezekhez alap elvárás, hogy a telefonok rendelkezzenek Google támogatással, mivel ez volt a fő oka annak, hogy a márka a maga útját járta, ahelyett, hogy a Huawei szárnyai alatt maradt volna.

Képeken a 108 megapixeles Honor 50 Pro+

A szoftver egy esetleges Snapdragon 888 chipsettel kombinálva a Honor 50 zászlóshajóját igazi versenytársává teheti a rajongók szerelmének szerte a világon, de a részletek megerősítésére jövő szerdáig kell várnunk.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei