Teszt: HTC One X - a tajvaniak nagy dobása

2012.05.24| Telefonguru
Címkék:

HTC

,

One

,

One X

,

HTC One X

,

teszt


Szerkesztőségünkben járt a tajvani gyártó HTC One X mobilja, amely a cég idei csúcsmobilja minden szempontból. Lássuk, tényleg megvan-e a titokzatos X a telefonban vagy sem!

Szerkesztőségünkben járt a tajvani gyártó HTC One X mobilja, amely a cég idei csúcsmobilja minden szempontból. Lássuk, tényleg megvan-e a titokzatos X a telefonban vagy sem! Őszintén kijelenthetjük, hogy a tavalyi évben nem volt egyetlen komoly dobás sem a HTC háza tájáról, így idén mindenképp össze kellett szedniük magukat, hogy újra felkeltsék a felhasználók érdeklődését. Nos ez sikerült is, hiszen a HTC One X számos olyan funkciót, tudást tud felvonultatni, amely egyedülálló a piacon. A gyári doboz szokásos HTC-s, ám ezúttal lekerekített kartondobozt jelent, amelyben kissé szegényes a kiegészítők kínálata. Adott a töltőfej és az adatkábel, valamint egy microSIM fedél-nyitó, ezen kívül még egy agybadugós headset is jár a One X-hez, amely kissé csalódás, hiszen ha már egyszer Beats Audiot is kapott a mobil, igazán járhatott volna egy komolyabb Dr. Dre füles.

A HTC One X 130 grammot nyom a mérlegen, ehhez 134.36 x 69.9 x 8.9 mm fizikai méretek társulnak, abszolút nagyon vékonynak mondható kézben tartva, de még épp elkerüli a tepsi gúnynevet. A 4.7 colos képátlóval ellátott érintőkijelző 1280×720 pixel felbontású Super LCD 2 változat, 312 ppi pixelsűrűséggel, és Gorilla Glass 3D védelemmel, ez minőségben abszolút felveszi a versenyt a sokak által istenített Super AMOLED-del. A Super LCD 2 ráadásul elképesztően jó szinte bármilyen betekintési szögből, az AMOLED-es túlszaturáltság itt nincs jelen, a színhűség abszolút rendben van, egyedül a fekete nem olyan mint a konkurens AMOLED-nél. Jó hír, hogy a kijelző itt nem pentile, hanem RGB mátrix.

Teszt: HTC One X - a tajvaniak nagy dobása

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A megjelenítő alatt az ICS kötelező virtuális gombjai foglalnak helyet, ezek a vissza, a home, valamint az épp futó alkalmazások billentyűi. A kijelző felett látható az előlapi hangszóró, ez ezúttal nem külön rács, hanem a polikarbonát burkolatot fúrták meg. Az egyik lyuk mögé rejtették az állapotjelző LED-et, amely az elmulasztott eseményeket és a töltöttséget jelzi. A megjelenítő alatt, egészen pontosan alul található a dupla mikrofon, ezt a megfelelő zajszűrésre optimalizálták. Minőségbeli kifogás nem érheti a One X-et, ugyanis a végülis műanyag burkolat első osztályú, a hátlap tapintása nagyon kellemes és csúszásmentes.

A HTC One X teszt kattintás után folytatódik!



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Jön, jön, jön… az iPhone 9!

Jön, jön, jön… az iPhone 9!

2019.12.10
| Phone Arena
Az Apple következő okostelefonja az iPhone 9 lesz. Nem, nem vicc és nem tévedés.
iPhone X Plus és iPhone 9 fotók és árak

iPhone X Plus és iPhone 9 fotók és árak

2018.07.30
| Phone Arena
Három fotón ismerhetjük meg közelebbről az iPhone X Plus és az iPhone 9 mobilokat.
Megerősítve az iPhone X és az iPhone 8

Megerősítve az iPhone X és az iPhone 8

2017.09.11
| 9to5Mac
Az iOS 11 firmware legújabb változata megerősítette a holnap érkező telefonok neveit.
Samsung Galaxy S9: kilenc új funkcióval

Samsung Galaxy S9: kilenc új funkcióval

2017.10.25
| Phone Arena
Egyre gyűlnek az állítólag jövő év elején érkező Samsung Galaxy S9 modellről a hírek.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei