Hogyan telepíthetek a telefonomra Flasht? Elérhető rá egyáltalán?


Bár flash ma már hivatalos nem létezik egyetlen mobiltelefonra sem, egy kis trükközéssel mégis találhatunk rá megoldást.

A Flash korábban kizárólag csak Android alatt volt elérhető, ám 2012-ben ott is megszűnt a támogatása, így ma már nem lehet direkt módon letölteni a Google operációs rendszeréhez sem. A többség nem, de néhány weboldal mégis igényelné a szoftvert, ilyenkor azonban a flash telepítés helyett érdemes egy megfelelő böngészőt választani, ami megoldhatja a problémát.

Flash-lejátszást támogató böngészők Android alá:

  • Photon Flash Player & Browser
  • Dolphin Browser
  • Puffin Web Browser

Flash-lejátszást támogató böngészők iOS alá:

  • Puffin Web Browser
  • Photon Flash Player for iPhone

Flash-lejátszást támogató böngészők Windows Phone 8 alá:

  • nincs

A böngészők mellett érdemes a flash tartalmakat kínáló oldalak saját alkalmazásait is használni, például a Youtube, Dailymotion stb. esetében.

Indokolt esetben és kizárólag saját felelősségre az Adobe oldaláról a mai napig le lehet tölteni az archivált flash-lejátszót Androidos mobilokra. Ehhez először engedélyezni kell a készüléken a nem Google Play-ről származó programok telepítését (Beállítások – Biztonság – Ismeretlen források mellé pipa), majd az Adobe oldalán kiválasztani a megfelelő verziót, letölteni, végül pedig telepíteni a készüléken az apk fájlt. Fontos: nem minden böngésző támogatja a flash-lejátszást, így még a telepítés után sem feltétlenül jelennek meg az ilyen tartalmak, ezért érdemes több browsert is kipróbálni vele.


Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei