Hogyan telepíthetek a telefonomra Flasht? Elérhető rá egyáltalán?


Bár flash ma már hivatalos nem létezik egyetlen mobiltelefonra sem, egy kis trükközéssel mégis találhatunk rá megoldást.

A Flash korábban kizárólag csak Android alatt volt elérhető, ám 2012-ben ott is megszűnt a támogatása, így ma már nem lehet direkt módon letölteni a Google operációs rendszeréhez sem. A többség nem, de néhány weboldal mégis igényelné a szoftvert, ilyenkor azonban a flash telepítés helyett érdemes egy megfelelő böngészőt választani, ami megoldhatja a problémát.

Flash-lejátszást támogató böngészők Android alá:

  • Photon Flash Player & Browser
  • Dolphin Browser
  • Puffin Web Browser

Flash-lejátszást támogató böngészők iOS alá:

  • Puffin Web Browser
  • Photon Flash Player for iPhone

Flash-lejátszást támogató böngészők Windows Phone 8 alá:

  • nincs

A böngészők mellett érdemes a flash tartalmakat kínáló oldalak saját alkalmazásait is használni, például a Youtube, Dailymotion stb. esetében.

Indokolt esetben és kizárólag saját felelősségre az Adobe oldaláról a mai napig le lehet tölteni az archivált flash-lejátszót Androidos mobilokra. Ehhez először engedélyezni kell a készüléken a nem Google Play-ről származó programok telepítését (Beállítások – Biztonság – Ismeretlen források mellé pipa), majd az Adobe oldalán kiválasztani a megfelelő verziót, letölteni, végül pedig telepíteni a készüléken az apk fájlt. Fontos: nem minden böngésző támogatja a flash-lejátszást, így még a telepítés után sem feltétlenül jelennek meg az ilyen tartalmak, ezért érdemes több browsert is kipróbálni vele.

KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei