Hogyan oszthatom meg a telefonom internetkapcsolatát?


Nem lesz nehéz dolgunk, ha a mobil internet elérését akarjuk használni a laptopon is.

iPhone esetében a Személyes hotspot funkció segítségével oszthatjuk meg USB, Bluetooth vagy WiFi hálózaton az internetet. A beállítások – Mobiltelefon – Személyes hotspot menüponton belül előbb engedélyezni kell az internetmegosztást, majd ki kell választani a kívánt módot, és végül egy jelszót beállítani hozzá.

Androidos készüléknél a Beállítások – Internetmegosztás (esetleg Megosztás) menüponton található meg ez a lehetőség. Választhatunk, hogy USB, Bluetooth vagy WiFi segítségével kívánjuk-e megosztani az internetelérést, majd egy jelszó beállításával aktiválhatjuk a funkciót.

Windows Phone 7 és 8 operációs rendszer alatt a Beállítások – Internetmegosztás menüpontban kell engedélyezni a funkciót, amely ezt követően a WiFi hálózatot foga használni. A beállításoknál megadhatjuk a hálózat nevét és a kívánt jelszót is. Bluetooth segítségével WP8 alatt csak olyan laptoppal, táblagéppel oszthatjuk meg az internetet, amelyen a Windows 8.1-es operációs rendszer fut.


Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei