Hogyan oszthatom meg a telefonom internetkapcsolatát?


Nem lesz nehéz dolgunk, ha a mobil internet elérését akarjuk használni a laptopon is.

iPhone esetében a Személyes hotspot funkció segítségével oszthatjuk meg USB, Bluetooth vagy WiFi hálózaton az internetet. A beállítások – Mobiltelefon – Személyes hotspot menüponton belül előbb engedélyezni kell az internetmegosztást, majd ki kell választani a kívánt módot, és végül egy jelszót beállítani hozzá.

Androidos készüléknél a Beállítások – Internetmegosztás (esetleg Megosztás) menüponton található meg ez a lehetőség. Választhatunk, hogy USB, Bluetooth vagy WiFi segítségével kívánjuk-e megosztani az internetelérést, majd egy jelszó beállításával aktiválhatjuk a funkciót.

Windows Phone 7 és 8 operációs rendszer alatt a Beállítások – Internetmegosztás menüpontban kell engedélyezni a funkciót, amely ezt követően a WiFi hálózatot foga használni. A beállításoknál megadhatjuk a hálózat nevét és a kívánt jelszót is. Bluetooth segítségével WP8 alatt csak olyan laptoppal, táblagéppel oszthatjuk meg az internetet, amelyen a Windows 8.1-es operációs rendszer fut.


Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei