Vibra jelzés


Rezgést a felhasználóknak az üzenetek, hívások és egyéb értesítések fogadásakor.

A Vibra jelzés a mobiltelefonokban található funkció, amely lehetővé teszi, hogy a mobiltelefonok rezgést küldjenek a felhasználóknak az üzenetek, hívások és egyéb értesítések fogadásakor. A Vibra jelzés segítségével a felhasználók könnyedén észlelhetik az üzeneteket, hívásokat és egyéb értesítéseket anélkül, hogy a hangjelzések zavarnának másokat. A vibrációs jelzés általában egy rövid, ismétlődő rezgést eredményez a telefonban, amely általában az asztalon vagy a zsebben tartózkodó telefonnál is érezhető.

A funkció használata különösen fontos lehet olyan helyzetekben, mint például egy értekezleten, moziban, vagy egy templomban, ahol a zajos telefonok zavarhatják az embereket.

A vibrációs jelzés általában beállítható különböző módon, például különféle erősségekkel és rezgésmintákkal. Ez lehetővé teszi a felhasználónak, hogy személyre szabja a telefonjának vibrációs jelzéseit, hogy megkülönböztethesse a különböző típusú értesítéseket. Például az SMS értesítéseknél a telefon két rövid vibrációt ad, míg az e-mail értesítéseknél hosszabb ideig vibrál.


Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei