Windows Phone 8: jöhetnek a HDR fotók és az FM rádió

2013.05.14| Nokia Power User

Napjainkban számos mobil támogatja a HDR fotózást, legyen szó androidos vagy iOS készülékről, azonban a Windows Phone 8 gyárilag nem képes erre, legfeljebb külső alkalmazás segítségével van lehetőség HDR képeket lőni.

Napjainkban számos mobil támogatja a HDR fotózást, legyen szó androidos vagy iOS készülékről, azonban a Windows Phone 8 gyárilag nem képes erre, legfeljebb külső alkalmazás segítségével van lehetőség HDR képeket lőni. A Windows Blog Italia egyik olvasója folytatott levelezést egy WP fejlesztővel, amiből egyértelműen kiderül, hogy amint a Microsoft továbbfejleszti és kiadja a rendszer API-ját, azonnal elkedzik a HDR fotózás lehetőségét a platformba integrálni, várhatóan a ProShot alkalmazással. Ettől függetlenül persze elképzelhető, hogy a nem gyári appok jobb minőségű HDR képek készítésére lesznek alkalmasak.

Windows Phone 8: jöhetnek a HDR fotók és az FM rádió

A Nokia Lumia 925-tel debütált az Amber kódnevű frissítés pár részlete, mely nemcsak a Nokia Smart Camera alkalmazást tartalmazza, hanem az új szoftver elérhetővé teszi az FM-rádiót is a WP8-as Lumia modellekre. Az Amber update júliusban kezdődik és számos régebbi, Windows Phone 8-as telefon is megkapja.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Windows Phone 8: jöhetnek a HDR fotók és az FM rádióA cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei