Windows Phone 8: jöhetnek a HDR fotók és az FM rádió

2013.05.14| Nokia Power User

Napjainkban számos mobil támogatja a HDR fotózást, legyen szó androidos vagy iOS készülékről, azonban a Windows Phone 8 gyárilag nem képes erre, legfeljebb külső alkalmazás segítségével van lehetőség HDR képeket lőni.

Napjainkban számos mobil támogatja a HDR fotózást, legyen szó androidos vagy iOS készülékről, azonban a Windows Phone 8 gyárilag nem képes erre, legfeljebb külső alkalmazás segítségével van lehetőség HDR képeket lőni. A Windows Blog Italia egyik olvasója folytatott levelezést egy WP fejlesztővel, amiből egyértelműen kiderül, hogy amint a Microsoft továbbfejleszti és kiadja a rendszer API-ját, azonnal elkedzik a HDR fotózás lehetőségét a platformba integrálni, várhatóan a ProShot alkalmazással. Ettől függetlenül persze elképzelhető, hogy a nem gyári appok jobb minőségű HDR képek készítésére lesznek alkalmasak.

Windows Phone 8: jöhetnek a HDR fotók és az FM rádió

A Nokia Lumia 925-tel debütált az Amber kódnevű frissítés pár részlete, mely nemcsak a Nokia Smart Camera alkalmazást tartalmazza, hanem az új szoftver elérhetővé teszi az FM-rádiót is a WP8-as Lumia modellekre. Az Amber update júliusban kezdődik és számos régebbi, Windows Phone 8-as telefon is megkapja.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Windows Phone 8: jöhetnek a HDR fotók és az FM rádióA cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei