Windows Phone 7.8 vs 8: a különbségek

2012.07.10| Übergizmo
Címkék:

Windows Phone

,

Skype

,

7.8

,

WP8


Felmerülhet az átlagos mobilkedvelők körében, hogy vajon milyen főbb különbségek adódnak a Windows Phone 7.8 és a Windows Phone 8 között.

Felmerülhet az átlagos mobilkedvelők körében, hogy vajon milyen főbb különbségek adódnak a Windows Phone 7.8 és a Windows Phone 8 között. Az egyik fő különbség az Internet Explorer 9 és 10, a másik, hogy míg a kisebb verziószámú rendszer esetében a Skype még külön programként használható és nem fut a háttérben, addig ezt a hibát megoldják és integrálják is a Windows Phone 8 esetében. Érdekes még a felhő tárhely használata, hiszen a 7.8-nál csak az Office OneNote és a 356 szinkronizálható fel, míg a WP8-nál minden tartalmat feltölthetnek a felhasználók, valamint az OTA – over-the-air, avagy Wi-Fi-n keresztüli – rendszerfrissítések is csak a legújabb Windows Phone-nál lesznek elérhetők. A mobilnet-figyelő DataSmart mindkét platformon használható, ám a 7.8-nál szintén csak külön kliensként mint a Skype.

Windows Phone 7.8 vs 8: a különbségek

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei