Windows 11-re érkezik az iMessage!

2023.04.27| Android Authority

Az iMessage támogatása Windows 11-re május közepén érkezik a Phone Linknek köszönhetően.

  • A Phone Link iPhone-támogatás május közepén érkezik a Windows 11-re.
  • Ez lehetővé teszi majd az iPhone-ok számára a Phone Link funkcióinak használatát, beleértve az iMessage szöveges üzenetek küldését a Windowson.
  • Sajnos a Phone Linknek lesz néhány jelentős korlátozása.

A Microsoft Phone Link, amely először a zavaros nevű Your Phone alkalmazásként jelent meg, lehetővé teszi az androidos telefonok integrálását a Windowshoz. Fájlokhoz férhetünk hozzá, sms-eket vagy hívásokat küldhetünk/fogadhatunk, és vezérelhetjük a telefon zenéjét anélkül, hogy akár csak egy ujjal is hozzáérnénk a telefonunkhoz. Ez azonban eddig csak androidos telefonokon működött, iPhone-on nem.

Ez 2023 májusában megváltozik. Ekkor a Microsoft be fogja vezetni a Phone Link iPhone-támogatást, így az iPhone-felhasználók számos olyan funkciót használhatnak majd, amelyeket az Android-felhasználók már eddig is élvezhettek. A Link to Windows applikációra lesz szükség az iOS-hez, hogy láthassa ezt a funkciót.

Windows 11-re érkezik az iMessage!

Ebből következően ez magában foglalja majd az iMessage-támogatást is. Bár a Phone Link képes lesz szöveges üzenetek küldésére és fogadására iPhone-okról, a legtöbb iMessage funkciót nem fogja támogatni. Ez magában foglalja a csoportos csevegéseket, a képeket/videókat, sőt még a beszélgetések előzményeit is. Ez a funkció szintén csak akkor fog működni, ha az iPhone aktívan csatlakozik a Windows 11-es géphez Bluetooth-on keresztül. Más szóval, nagyon kezdetleges lesz.

Mégis, az, hogy legalább szövegeket tudunk küldeni és fogadni egy Windows gépen, lehet, hogy az utolsó lökést adja valakinek, hogy a macOS helyett a Windowst használja. Sok iPhone-felhasználó nem akar macOS-t használni, de ragaszkodik hozzá, mert élvezi, hogy a laptopjáról is tud SMS-t küldeni. Most a Phone Link iPhone-támogatás azt jelenti, hogy ez a korlát leomlik.

Persze nem valószínű, hogy a Microsoft valaha is képes lenne teljesen lemásolni az iMessage-t Windowson, legalábbis a macOS-hez képest. De ez a bejelentés csak a kezdet. Ez a funkció az évek múlásával valószínűleg egyre erősebb lesz, ahogyan a Phone Link is egyre jobb és jobb lett az androidos telefonok esetében.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

2023.09.20
| Android Authority
Az iFixit csökkentette az iPhone 14 javíthatósági értékelését a korábbi 7-ről 4-re az elérhető maximális 10 pontból.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei