Walkie-talkie funkciót kapott a Galaxy Watch4

2021.09.01| Phone Arena

A Galaxy Watch4 már hivatalos Samsung walkie-talkie alkalmazással is rendelkezik.

Az év elején arról szóltak a pletykák, hogy a Galaxy Watch4 termékcsalád walkie-talkie funkciót kaphat. Bár ezt nem az okosóra bejelentésével kaptuk meg, de a Samsung most hivatalosan is kiadta a WalkieTalkie alkalmazást.

A WalkieTalkie app nemrég jelent meg a Google Play Áruházban, amely a csuklón viselhető kütyüt push-to-talk eszközzé alakítja és azonnali beszélgetéseket folytathatunk a névjegyek listájából bárkivel. Egy fontos részlet kimaradt azért, sajnos egyelőre az alkalmazás csak a Galaxy Watch4 sorozaton működik. Valószínűleg ez a korlátozás a Wear OS 3 kompatibilitás miatt van.

Az ötlet, hogy walkie-talkie funkciót adnak hozzá az okosórához, nem teljesen új, mivel az Apple ezt még 2018-ban tette az Apple Watch Series 4-gyel. Az Apple verziójának gyakorlatilag nincs hatótávolsága, mivel a FaceTime-ot használja, ami azt jelenti, hogy funkció bármilyen távolságból működik.

Walkie-talkie funkciót kapott a Galaxy Watch4

A dél-koreai óriás arra kéri a felhasználókat, hogy viseljék okostelefonjukat, amikor először elkezdik használni az alkalmazást. A kapcsolat létrehozásához először párosítani kell az okosórát annak a személynek az órájával, akivel beszélni szeretne. Ezt követően csak annyit kell tenni, hogy beszélgetés közben megérintjük és lenyomva tartjuk a gombot. Mint a valódi walkie-talkie használatakor.

A walkie-talkie funkció kezdetben trükkös funkciónak tűnhet, de hasznos lehet. Például játékként a gyerekek lefoglalására és közös játékhoz, de hatékony kommunikációs eszköznek is bizonyulhat a szabadtéri tevékenységekhez, például a túrázáshoz.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei