Videón a világ első összecsukható iPhone-ja

2022.11.10| Phone Arena

A világ első összecsukható iPhone-ja valódi (legalábbis olyan) és valóban működik (nem sokáig).

Az összehajtható készülékek megmentik-e az egyébként stagnáló mobil iparágat mind az értékesítés, mind a tényleges innováció tekintetében? A világ vezető okostelefon-gyártóinak szinte mindegyike így gondolja, és egyre több erőfeszítést tesz annak érdekében, hogy az összecsukható eszközöket a tömegek számára vonzóvá tegyék kifinomult dizájnnal, jobb tartóssággal és alacsonyabb árakkal.

A nagy befutó természetesen továbbra is az Apple lehetne, amely állítólag legkorábban 2024-ben tervezi kiadni első (potenciálisan vadul túlárazott) összehajtható iPadjét, amit egy újonc, összehajtható készülékkel való próbálkozás követ... Talán.

Videón a világ első összecsukható iPhone-ja

De nem kell még három-négy évet várni egy iPhone Fold (vagy Flip) elképzeléséhez, különösen azután, hogy Kínában két srác elkészített egy ilyen eszközt, és közben lefilmezték az egész világ számára.

A hihetetlenül nagy kihívást jelentő, bonyolult és igen, költséges folyamat összesen több mint 200 napig tartott (!!!), amely nem kevesebb, mint 37 különböző képernyőt (amelyek többsége megrepedt vagy teljesen összetört) és az eredeti iPhone bonyolult kombinációját tartalmazta. Számos gyári és egyedi készítésű alkatrészek, amelyeket úgy terveztek, hogy illeszkedjenek a 2019-es Motorola Razr módosított karosszériájába.

Ennek a herkulesi erőfeszítésnek a végeredménye meglepően funkcionális és természetesnek tűnik egy lényegében egy frankensteini szörnyeteghez képest, amelyről valószínűleg soha nem gondolnánk, hogy ha a másodperc töredékére is, de életre kel.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Míg a kínai YouTuber és a vad projekt mögött láthatóan rendkívül tehetséges mérnök bevallja, hogy csalódott volt az iPhone V-re való felkészülés során elkövetett sok kudarc miatt, ami többször is a kilépés küszöbére sodorta, a készülék a nyilvánvaló hibái ellenére is tagadhatatlan siker.

A „világ első összehajtható iPhone-ja” olyan természetesen hajlik, mint egy Razr vagy a Samsung Galaxy Z Flip? Egyáltalán nem. Túléli-e ésszerű ideig a napi ki- és összecsukásokat? Erősen kételkedünk ebben, tekintve mindazt a munkát, amelyet egy tényleges iPhone-kijelző összehajtogatásához fordítottak, ami egyértelműen hátrányosan befolyásolta annak tartósságát.

A nagy filozófus, Jeff Goldblum szavaival élve, ezeket a lenyűgözően leleményes fickókat annyira foglalkoztatta, hogy képesek-e vagy sem, hogy nem álltak meg gondolkodni, hogy kell-e. Természetesen az eredeti „Jurassic Park” dinoszauruszokhoz hasonlóan ez az összehajtható iPhone X/Motorola Razr hibrid is túl menőnek tűnik ahhoz, hogy olyan dolgokat vegyünk figyelembe, mint a hasznosság vagy a józan ész.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokMi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

Mi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

2022.12.17
| SamMobile
Íme a Samsung Good Lock modulok, amelyekről úgy gondoljuk, érdemes kipróbálni!
Ez a One UI 5.0 egyik legjobb és leginkább alulértékelt funkciója

Ez a One UI 5.0 egyik legjobb és leginkább alulértékelt funkciója

2022.12.08
| SamMobile
A Samsung új One UI 5.0 nagyszerű. A vállalat időt szakított arra, hogy optimalizálja a teljesítményt és javítsa a felhasználói élményt apró, de jelentős változtatásokkal és kiegészítésekkel.
Mától 50 százalékos kedvezéménnyel vásárolható meg!

Mától 50 százalékos kedvezéménnyel vásárolható meg!

2023.01.09
| AliExpress
Blackview BV9200: 6,6 hüvelykes, 120Hz-es kijelző, 5000mAh-es akkumulátor, 14GB Ram - csapj le rá most!
Megújul külsőleg a Galaxy S23 és S23 Plus

Megújul külsőleg a Galaxy S23 és S23 Plus

2022.12.19
| Android Authority
A Galaxy S23 és a Galaxy S23 Plus modellek dummy-jairól jelentek meg képek az interneten. A fotók néhány tervezési változást mutatnak be az S23 és az S22 között. A Galaxy S23 Ultra dummy-járól nincs információnk.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Az MMS lassan megszűnőben, de az SMS még él. Ön melyik applikációt használja leginkább üzenetküldésre?


Instagram
Messenger
Signal
Skype
SMS
Snapchat
Telegram
Viber
Whatsapp
EgyébKorábbi szavazások eredményei