Vennél appokat 3.3 millió forintért?

2015.03.25| BGR
Címkék:

app

,

iOS

,

App Store

,

drága


Ha valaki meg szeretné venni a 21 legdrágább alkalmazást az App Store-ban, nagyjából 3.3 millió forintot kellene kifizetnie.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Ha valaki meg szeretné venni a 21 legdrágább alkalmazást az App Store-ban, nagyjából 3.3 millió forintot kellene kifizetnie. A Business Insider megkereste a legdrágább programokat az Apple áruházában és több mint 12 ezer dollárt számolt összértékben. Néhány app valóban megérheti, mint például a doktorok számára referenciakönyv vagy egy kommunikációs fejlõdési lehetõséget biztosító program, de a többség inkább túlzott áron értékesíteni próbált átverés. Ilyen például a QSFFStats, amellyel a futball meccsek statisztikáját lehet követni, mindezt ezer dollárért, holott egy táblázatkezelõ is teljesen tökéletes erre.

Vennél appokat 3.3 millió forintért?

A másik az iVIP Black alkalmazás, amely bizonyítja, hogy van (volt) elszórni való egymillió dollárunk ilyen hülyeségre. Miután a program ellenõrzi a bankszámla egyenlegét (?) exkluzív élményeket biztosít, úgymint meglepetés ajándékokat, üdvözlõ csomagot, exkluzív árakat, elsõbbségi hozzáférést világszerte számos luxus partnernél.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei