Vennél 450 ezer forintért Xiaomi mobilt?

2021.02.05| Android Authority

A Xiaomi tudni akarja, vásárolnál-e 1500 dolláros, vagy mintegy 450 ezer forintos telefont a cégtől.

A Xiaomi egy jó ideje vezeti a büdzsé okostelefon szegmenst, még a zászlóshajó telefonjai is általában olcsóbbak, mint amit a versenytársak kínálnak. De tavaly a Xiaomi Mi 10 Ultra megérintette az 1000 dolláros határt és most úgy tűnik, hogy a kínai cég túl akar lépni ezen a prémium árkorláton.

A Xiaomi vezérigazgatója, Lei Jun megkérdezte a Weibo követőit, hogy vásárolnának-e 10000 jüan (1548 dollár) telefont a vállalattól. Azt is megkérdezte tőlük, hogy nézzen ki egy Xiaomi telefon ezzel az árcédulával.

A kérdés utalhat egy közelgő drága Xiaomi készülékre, esetleg a vállalat első összecsukható telefonjára, amely már egy ideje fejlesztés alatt áll. Ezután megint csak a vállalat tesztelheti a rajongótábort, mielőtt úgy dönt, hogy átugrik az ultra prémium okostelefonok szegmensébe.

Vennél 450 ezer forintért Xiaomi mobilt?

Nem ez az első alkalom, hogy Jun utalt arra, hogy a Xiaomi el akar szakadni az „olcsó okostelefon gyártó” hírnevétől. A vállalat még tavaly Indiában kezdte el értékesíteni Mi 10 zászlóshajóját, jelezve, hogy hajlandó szerencsét próbálni a prémium kategóriában egy olyan országban, ahol erős piaci részesedését a belépő szintű eszközök segítségével építette fel.

Ennek ellenére várhatóan többet hallunk a Xiaomi drága telefonokkal kapcsolatos terveiről február 7-én, amikor Jun a Mi rajongóihoz szól a kínai újév alkalmából. Te vennél 1500 dolláros Xiaomi telefont?

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei