Végre: fotókon a Xiaomi új tablete

2018.06.22| GSM Arena

Hétfőn mutatkozik be a Xiaomi Mi Pad 4, a kínai gyártó legfrissebb táblagépe.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Ezúttal nem csak pletykákat, hanem rögtön hivatalos fotókat is mutatunk az újdonságról, amely több mint egy év elteltével váltja a korábbi Xiaomi Mi Pad 3 tabletet. A képeken jól látható a vékony keretekkel rendelkező tablet, valamint a fekete és a rose gold árnyalatok is megerősítést nyertek. A fotók tanúsága szerint megtartották a 7.9 colos kijelzőt, így továbbra is igen kompakt marad méretben a táblagép, ehhez 16:10 képarány társul.

Végre: fotókon a Xiaomi új tablete

A burkolat nagyon hasonlít az előző generáció megjelenéséhez, így inkább csak belső tudásban várható változat, méghozzá Snapdragon 660 processzort és méretes, 6000 mAh-s akkumulátort rejt a vékony burkolat. A hátlapra egy 13, az előlapra pedig egy 5 megapixeles kamera kerül, előbbi mesterséges intelligenciával növeli a fotók minőségét. Extraként az AI-hoz arcfelismerőt is kap a Xiaomi Mi Pad 4, ez eddig nem szerepelt a korábbi tabletek funkciói között.

Végre: fotókon a Xiaomi új tablete

Ami az árat illeti, az alap modell, amely 4/64 gigabájt kombinációval rendelkezik, 230 dolláros áron kezd és csak Wi-Fi kapcsolatra képes. Ennél lényegesen erősebb a 6/128 gigabájtos verzió, amelyhez már LTE támogatás is jár, ezért Kínában 308 dollárt kér el a gyártó.

Végre: fotókon a Xiaomi új tablete

Végre: fotókon a Xiaomi új tablete

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei