Unalmasan néz ki az iPhone SE 2

2020.01.09| Android Authority
Címkék:

iPhone SE 2


A friss render videó alapján semmi különlegeset vagy pulzusszám emelőt nem várhatunk az olcsó iPhone-tól.

Régi, túlhaladott dizájn és jack hiány, ezek nem a pozitív oldalai az állítólag érkező iPhone SE 2-vel kapcsolatban. Az iGeeks Media munkatársainak és OnLeaksnek köszönhetően teljes képet kapunk arról, hogyan fog kinézni az iPhone 9, avagy az iPhone SE 2. Nos, pont úgy, mint egy 2017-es Apple mobil.

A fém és üveg burkolat nagyon hasonlít az iPhone 8-hoz, a nagyobb akkumulátor érdekében mégsem lett túl vékony, a ház 7.8 mm vastag. Az iPhone SE 2 a pletykák szerint elérhető lesz olyan matt, „frosted glass” hátlappal, mint ami az iPhone 11 Pro és az iPhone 11 Pro Max-on is.

Unalmasan néz ki az iPhone SE 2

Az előlapon jól látszik a Touch ID-t rejtő home gomb, valamint a ma már nevetségesen kicsinek tűnő 4.7 colos LCD kijelző. A hátlap egyetlen kamerát rejt az Apple logo mellett. A kereten semmi szokatlant nem találunk, mindössze a jack port hiányzik, de az nagyon. A Google a Pixel sorozatról szintén levette a 3.5 mm-es csatlakozási lehetőséget, ám az olcsó Pixel 3a szériánál meghagyta, szép húzás lett volna ugyanez az Apple-től is.

Sajnos az iPhone SE 2 erősen ki fog lógni a kínálatból a divatjamúlt külsejével, azonban jó hír, hogy belül modern, köszönhetően a nagyobb kapacitású akkumulátornak és a legújabb, A13 Bionic processzornak.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei