Már megint az iPhone SE 2 van porondon

2019.10.14| 9to5Mac
Címkék:

iPhone SE 2

,

pletyka


A megbízhatóságáról híres elemző friss és ropogós részleteket árult el az érkező iPhone SE 2-vel kapcsolatban.

Az Apple iPhone SE 2 várhatóan 2020 elején, nagy eséllyel márciusban kerül bejelentésre vagy már akár rögtön a piacra is. A korábbi pletykáknak megfelelően tudásban leginkább az iPhone 8-ra hasonlít, ahogy az iPhone SE anno az iPhone 5S burkolatát kapta. A 2-es változat 64 vagy 128 gigabájt tárolót, valamint háromféle színt, ezüstöt, space greyt és pirosat kínál.

Ming-Chi Kuo szerint 399 dollárba kerül a legolcsóbb iPhone SE 2, ez valamivel jobb ár, mint a jelenlegi 449 dolláros iPhone 8 ára. Bár javarészt az iPhone 8-at kapják a vásárlók, azért a legújabb A13 chip és 3 gigabájt RAM természetesen kerül a burkolatba, így tudásban 1 gigabájt RAM híján az iPhone 11 és az iPhone 11 Proval egyezik meg a gyorsasága.

Már megint az iPhone SE 2 van porondon

Nem túl meglepő módon az iPhone SE 2-be nem kerül 3D Touch, ez az egyik visszalépés az iPhone 8-hoz képest, bár sokaknak nem számít, hiszen a 2019-es iPhone-okba sem került ujjlenyomat-olvasó. Kuo szerint az Apple havonta 2-4 millió iPhone SE 2 legyártását kéri a beszállítóktól, 2020 végére pedig mintegy 30 millió példányt szeretne az olcsó iPhone-ból értékesíteni.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei