Ulefone Armor 3W strapamobil teszt – profi, aki elvégzi a feladatát

2020.03.05| Telefonguru

Igazi strapatelefonra a felhasználók kis százalékának van szüksége. Azonban van egy szűk réteg, akik nem átlag körülmények között használják a mobiljukat. Nekik jól fog jönni, hogy az Ulefone Armor 3W mellőz minden ránk erőltetett, manapság divatos irányzatot.

Az Ulefone 14 évvel ezelőtt alakult shenzheni OEM vállalat, amely 2014-től forgalmaz saját brand alatt mobilkészülékeket. A rendszeres olvasók számára nem ismeretlen a név, hiszen több alkalommal is volt tesztelve a gyártótól telefon, legutóbb például az Armor 6E. A cég számára fontos a nemzetközi piac, ezért a fontosabb szakmai kiállításokon - mint amilyen például az idén elmaradt Mobile World Congress - is jelen vannak.

Az Ulefone termékpalettája jól tükrözi azt, hogy van a mobilos piacon egy kiaknázatlan lehetőség. Ez az úgynevezett “rugged smartphone” kategória, vagyis olyan megerősített kialakítással rendelkező telefonok, amelyek nagyon jól bírják a szélsőséges körülményeket. Igazi strapatelefonra csak a felhasználók kis százalékának van szüksége, ezért a kínálat is szűkös. Az ismert márkák gyakorlatilag parlagon hagyják ezt a kategóriát, így egy jó áron kínált, strapabíró telefonnal teremhet babér a „B” brandet képviselő gyártók számára.

Ulefone Armor 3W strapamobil teszt – profi, aki elvégzi a feladatát

Az Ulefone Armor 3W doboza megegyezik az Armor 6E esetében látottakkal, csak éppen dupla akkora méretű. Nem emlékszem, hogy láttam-e valaha ilyen batár nagy és nehéz telefonos dobozt.

Az Ulefone Armor 3W teszt ide kattintva folytatódik!

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei