Újabb négy colos iPhone jöhet jövõre!

2014.12.05| GSM Arena
Címkék:

iPhone

,

iPhone 5

,

iPhone 6


Meglepõ módon az utóbbi hónapok iPhone mini pletykák nélkül teltek el. Eddig.

Meglepõ módon az utóbbi hónapok iPhone mini pletykák nélkül teltek el. Eddig. Ezúttal tajvani forrás állítja, hogy elkezdték a jövõ év egyik új iPhone okostelefonjának fejlesztését, amely igen meglepõ (?) módon négy colos kijelzõt kaphat. Az utolsó kompakt méretû telefonok az Apple iPhone 5s és az iPhone 5c hatalmas rajongótáborral rendelkezik a mai napig, sok iPhone rajongó egyszerûen az új készülékek hatalmas kijelzõi és ebbõl adódó méretbeli növekedése miatt nem vásárolta meg a friss csúcsmodellek valamelyikét. Az új 4 colos iPhone visszahozhatja az egykezes használatot és a normál méretû zseb hasznosítását és nem utolsósorban a hölgyek kezében egyébként is kényelmesebb.

Újabb négy colos iPhone jöhet jövõre!

Több forrás szerint az Apple jövõre felhagy az iPhone 5c gyártásával, az azonban nem tisztázott, hogy az új 4 colos változat olcsó vagy felsõkategóriás, prémium készlék lesz-e. Ezzel együtt egyébként a nagy iPhone-ok világszerte nagy sikernek örvendenek, így biztos, hogy nem hagy fel az Apple ezzel a vonallal sem. Ti örülnétek újra 4 colos iPhone mobilnak?A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei