Új modellel tér vissza a magyar piacra a legendás ZTE Blade

2016.11.23| ZTE

A ZTE Blade V7 Lite-ot igényes dizájnú fémházba szerelik, kamerája jó minőségű, hátlapi ujjlenyomat-olvasóval is felszerelték, Android 6.0-t futtat, és alapból 2 év garancia jár hozzá.

A mai igényekhez igazított felszereltséggel tér vissza a hazai okostelefon-piac egyik legendás készüléke, a ZTE Blade, amely sokak első okostelefonja volt itthon. Míg elődeinek háza még műanyagból készült, az új V7 Lite modell már a drágább készülékekre jellemző, szálcsiszolt fémházzal bír. Az egyszerre két SIM-kártyát is fogadni képes (dual SIM) készülék az Extreme Digital, a Media Markt, a Euronics üzleteiben és minden nagyobb elektronikai kereskedésben kapható bruttó 50 ezer forint alatti áron, a törvényben előírt 12 hónap helyett 24 hónapos gyári garanciával.

Nem érheti panasz a képminőséget sem, mivel a V7 Lite 5 colos érintőkijelzője HD-felbontású, a színhűségről pedig az IPS technológia gondoskodik. A hátlapon lévő bekapcsológomb egyben ujjlenyomat-olvasó, amellyel a képernyőzár sokkal gyorsabban és egyszerűbben feloldható, mint a hagyományos PIN-kódok begépelésével.

Új modellel tér vissza a magyar piacra a legendás ZTE Blade

A ZTE Blade V7 Lite hátlapi kamerája 13 megapixeles fotókat és full-HD felbontású videókat képes rögzíteni, és ledes villanóval is fel van szerelve, hogy sötétben se kelljen lemondani a jó képekről. A gyártó a szelfikamerára is nagy hangsúlyt fektetett, az új modell 8 megapixeles felbontással érkezik. A készülék négymagos Mediatek processzorán az Android 6.0 rendszer is fürgén fut, a beépített 8 gigabájtos háttértár kapacitását pedig külön megvásárolható microSD-kártyákkal akár további 256 gigabájttal is ki lehet bővíteni.

Új modellel tér vissza a magyar piacra a legendás ZTE Blade Új modellel tér vissza a magyar piacra a legendás ZTE Blade

Nem maradt le a telefonról a szabványos minijack fülhallgató-csatlakozó, a töltés pedig hagyományos microUSB kábellel történhet. A V7 Lite tökéletesen támogatja a 4G-t, az itthon használatos összes rádiófrekvencián, 2500 mAh kapacitású akkumulátora pedig egész napra elegendő üzemidőt biztosít.



Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



ZTE Skate: nyár elején érkezik

ZTE Skate: nyár elején érkezik

2011.03.21
A ZTE februárban mutatta be ZTE Skate nevû, nagy méretû okostelefonját. A friss hírek szerint akár már május végén megjelenhet a piacon a modell.
Thor Pro okosóra 20 ezer forintért

Thor Pro okosóra 20 ezer forintért

2018.06.24
| (x)
A Tomtop friss akciójában a Zeblaze Thor Pro okosóra hatalmas kedvezménnyel kapható.
Megérkezett az Elder Scrolls: Blades

Megérkezett az Elder Scrolls: Blades

2019.05.06
| PocketGamer
Androidra és iOS-re is megérkezett az év egyik legjobban várt mobilos akció-szerepjátéka.
Ez lesz a ZTE Blade III

Ez lesz a ZTE Blade III

2012.08.23
| Engadget
Hivatalos fotókon, ám a bejelentés előtt bukott le a feltehetően még nagy sikerek előtt álló ZTE új készüléke, a Blade III.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei