Új mesterséges intelligencia funkciók várhatóak az Apple Safariban

2024.05.02| Phone Arena
Címkék:

AI

,

Apple

,

Safari


Az Apple azt tervezi, hogy mesterséges újításokat ad az iOS 18-hoz, és az AppleInsider információi szerint a vállalat jelenleg tesztel néhány új funkciót az iPhone-on használt mobil Safari böngészőhöz.

Az Apple a hírek szerint néhány változtatást tervez a Safari felhasználói felületén, új generációs tartalomblokkolási eszközöket, valamint egy intelligens keresés nevű funkciót, amelyet mesterséges intelligencia vezérelne. Egy másik lehetséges új mesterséges intelligencia eszköz a böngészőben a mesterséges intelligencia segítségével összegzi a webhely tartalmát.

Az összegzést az Apple Ajax nagy nyelvi modellje (LLM) hajtja végre. Az eszközön lévő mesterséges intelligencia használata a felhőalapú szerverhez való csatlakozás helyett gyorsabb válaszadást tesz lehetővé, miközben megőrzi a felhasználó adatait. A funkció elolvassa a szöveget a webhelyen, és kiemeli a főbb pontokat, miközben összefoglalja, hogy mit próbál közvetíteni a szöveg.

Új mesterséges intelligencia funkciók várhatóak az Apple Safariban

A webes radír lehetővé teheti a Safari felhasználók számára, hogy eltávolítsák a megtekintett webhely bizonyos részeit. Ez tartalmazhat szöveget, képeket és még hirdetési szalagcímeket is. Előfordulhat, hogy a Safari képes megjegyezni a beállításokat, és eltávolítani a kiválasztott szakaszokat más webhelyekről akkor is, ha a felhasználó bezárja a böngészőt, vagy elhagyja az eredeti webhelyet. 

A Safariban egy jelvény vagy valamilyen doboz kerül elhelyezésre, amely figyelmezteti a felhasználót, hogy az éppen megtekintett webhely módosult. A Safari azt is lehetővé teszi a felhasználónak, hogy visszatérjen az eredeti, változatlan webhely megtekintéséhez.

Új mesterséges intelligencia funkciók várhatóak az Apple Safariban

A mesterséges intelligencia átalakítása azt is lehetővé teheti a Safari és más alkalmazások számára, hogy azonosítsák a fogyasztói termékeket azáltal, hogy kibővítik a Visual Look Up képességeit, és hozzáadják a funkciót más rendszeralkalmazásokhoz. A Visual Look Up jelenleg képes azonosítani a házi kedvenceket, a népszerű tereptárgyakat és a növényeket a Fotók alkalmazás képei alapján. 

Új mesterséges intelligencia funkciók várhatóak az Apple Safariban

Ha ez a jelentés helyes, a továbbfejlesztett Visual Look Up valamikor 2025-ben érkezik meg az iPhone-ra, és egy termék nevét fogja eljuttatni a felhasználókhoz. A funkció esetleg információkat oszthat meg a felhasználókkal arról, hogy hol találják meg ezt a terméket, és mennyi a vásárlás költsége. Míg a Visual Look Up jelenleg korlátozott funkciókkal rendelkezik csak, az Apple kiterjesztheti jelenlétét más alkalmazásokra, köztük a Safarira is.

Az Apple mesterséges intelligencia kezdeményezéséről június 10-én fogunk többet megtudni, amikor a technológiai óriás bemutatja az iOS 18-at a WWDC 2024 fejlesztői konferencián. Az esemény reggel 7 órakor kezdődik.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei