Új funkciókat hoz a Google mobilra

2020.06.03| Phone Arena
Címkék:

Google

,

Bedtime mode


Ha Androidos okostelefonod van, akkor az elkövetkező hónapokban pár remek funkciót kapsz te is.

Ha esetleg Pixel telefonod van, akkor már ezen a héten elérhető az új szolgáltatások legtöbbje. A Pixel telefonokon frissen megjelent új funkciókkal együtt a Google bejelentette, hogy több Android appját is jelentős fejlesztésekkel frissíti.

Például a Digital Wellbeing, avagy Digitális egyensúly alkalmazás most Bedtime módot kap, amely felváltja a Wind Down funkciót. Ha engedélyezve van, a Bedtime mód a DND (Ne zavarj) funkciót használja az értesítések, hívások és üzenetek némításához alvás közben. A lefekvés mód engedélyezése azt is eredményezi, hogy a telefon fekete-fehér üzemmódba áll.

Új funkciókat hoz a Google mobilra

Az új frissítés megkönnyíti a felhasználók számára annak beállítását, hogy miként és mikor kapcsolják be a lefekvés módot. Most lehetőség van arra, hogy automatikusan bekapcsoljon, vagy a telefon töltése után aktiválódjon csak.

A Google új opciót is felvetett, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szüneteltessék a lefekvés módot anélkül, hogy módosítaniuk kellene terveiket. Ha Android telefonodon van digitális jólét és szülői felügyelet, akkor elérhető lesz a Bedtime is.

Az Óra alkalmazás is kap Bedtime fület, amely lehetővé teszi a napi lefekvési és ébresztési idő beállítását a jobb alvás érdekében. Lefekvés előtt emlékeztetőket küld a telefon és lehetőséget kínál nyugtató hangok lejátszására különféle zenei streaming szolgáltatásokból, például a Spotify vagy a YouTube Music appokból.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Új funkciókat hoz a Google mobilra

Ezek mellett a YouTube alkalmazás lehetőséget kínál, hogy emlékeztetőt kapjunk lefekvésre. Kiválaszthatjuk, hogy fekvési időben szeretnénk az emlékeztetőt kapni vagy ha az éppen nézett videó véget ér.

Végül a Family Link alkalmazást frissítették, így korlátozásokat lehet beállítani a gyermekek számára, például a képernyő időtartamának, az alkalmazások letöltésének, az alkalmazáson belüli vásárlásoknak és az eszköz lefekvésének kezelésére. Az app lehetővé teszi a napi lefekvés ütemezésének felállítását és szükség szerint módosítását.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei