Google

Új funkciókat hoz a Google mobilra

2020.06.03
Címkék:

Google

,

Bedtime mode

,


Ha Androidos okostelefonod van, akkor az elkövetkező hónapokban pár remek funkciót kapsz te is.

Ha esetleg Pixel telefonod van, akkor már ezen a héten elérhető az új szolgáltatások legtöbbje. A Pixel telefonokon frissen megjelent új funkciókkal együtt a Google bejelentette, hogy több Android appját is jelentős fejlesztésekkel frissíti.

Például a Digital Wellbeing, avagy Digitális egyensúly alkalmazás most Bedtime módot kap, amely felváltja a Wind Down funkciót. Ha engedélyezve van, a Bedtime mód a DND (Ne zavarj) funkciót használja az értesítések, hívások és üzenetek némításához alvás közben. A lefekvés mód engedélyezése azt is eredményezi, hogy a telefon fekete-fehér üzemmódba áll.

Új funkciókat hoz a Google mobilra

Az új frissítés megkönnyíti a felhasználók számára annak beállítását, hogy miként és mikor kapcsolják be a lefekvés módot. Most lehetőség van arra, hogy automatikusan bekapcsoljon, vagy a telefon töltése után aktiválódjon csak.

A Google új opciót is felvetett, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szüneteltessék a lefekvés módot anélkül, hogy módosítaniuk kellene terveiket. Ha Android telefonodon van digitális jólét és szülői felügyelet, akkor elérhető lesz a Bedtime is.

Az Óra alkalmazás is kap Bedtime fület, amely lehetővé teszi a napi lefekvési és ébresztési idő beállítását a jobb alvás érdekében. Lefekvés előtt emlékeztetőket küld a telefon és lehetőséget kínál nyugtató hangok lejátszására különféle zenei streaming szolgáltatásokból, például a Spotify vagy a YouTube Music appokból.

Új funkciókat hoz a Google mobilra

Ezek mellett a YouTube alkalmazás lehetőséget kínál, hogy emlékeztetőt kapjunk lefekvésre. Kiválaszthatjuk, hogy fekvési időben szeretnénk az emlékeztetőt kapni vagy ha az éppen nézett videó véget ér.

Végül a Family Link alkalmazást frissítették, így korlátozásokat lehet beállítani a gyermekek számára, például a képernyő időtartamának, az alkalmazások letöltésének, az alkalmazáson belüli vásárlásoknak és az eszköz lefekvésének kezelésére. Az app lehetővé teszi a napi lefekvés ütemezésének felállítását és szükség szerint módosítását.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Árukereső
Xiaomi Mi Note 10 128GB 6GB RAM
Xiaomi Mi Note 10 128GB 6GB RAM
EUmobil 132 570 Ft
MobilEx Webáruház 132 580 Ft
Telepartner 135 000 Ft
Xiaomi Redmi Note 9 128GB 4GB RAM Dual
Xiaomi Redmi Note 9 128GB 4GB RAM Dual
TopMobil 60 350 Ft
MobilEx Webáruház 60 380 Ft
Telefoncenter Webáruház 60 400 Ft
Xiaomi Mi 9T 128GB
Xiaomi Mi 9T 128GB
Turbado 109 190 Ft
DigitalWeb 113 690 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei