Új funkciókat hoz a Google mobilra

2020.06.03| Phone Arena
Címkék:

Google

,

Bedtime mode


Ha Androidos okostelefonod van, akkor az elkövetkező hónapokban pár remek funkciót kapsz te is.

Ha esetleg Pixel telefonod van, akkor már ezen a héten elérhető az új szolgáltatások legtöbbje. A Pixel telefonokon frissen megjelent új funkciókkal együtt a Google bejelentette, hogy több Android appját is jelentős fejlesztésekkel frissíti.

Például a Digital Wellbeing, avagy Digitális egyensúly alkalmazás most Bedtime módot kap, amely felváltja a Wind Down funkciót. Ha engedélyezve van, a Bedtime mód a DND (Ne zavarj) funkciót használja az értesítések, hívások és üzenetek némításához alvás közben. A lefekvés mód engedélyezése azt is eredményezi, hogy a telefon fekete-fehér üzemmódba áll.

Új funkciókat hoz a Google mobilra

Az új frissítés megkönnyíti a felhasználók számára annak beállítását, hogy miként és mikor kapcsolják be a lefekvés módot. Most lehetőség van arra, hogy automatikusan bekapcsoljon, vagy a telefon töltése után aktiválódjon csak.

A Google új opciót is felvetett, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szüneteltessék a lefekvés módot anélkül, hogy módosítaniuk kellene terveiket. Ha Android telefonodon van digitális jólét és szülői felügyelet, akkor elérhető lesz a Bedtime is.

Az Óra alkalmazás is kap Bedtime fület, amely lehetővé teszi a napi lefekvési és ébresztési idő beállítását a jobb alvás érdekében. Lefekvés előtt emlékeztetőket küld a telefon és lehetőséget kínál nyugtató hangok lejátszására különféle zenei streaming szolgáltatásokból, például a Spotify vagy a YouTube Music appokból.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Új funkciókat hoz a Google mobilra

Ezek mellett a YouTube alkalmazás lehetőséget kínál, hogy emlékeztetőt kapjunk lefekvésre. Kiválaszthatjuk, hogy fekvési időben szeretnénk az emlékeztetőt kapni vagy ha az éppen nézett videó véget ér.

Végül a Family Link alkalmazást frissítették, így korlátozásokat lehet beállítani a gyermekek számára, például a képernyő időtartamának, az alkalmazások letöltésének, az alkalmazáson belüli vásárlásoknak és az eszköz lefekvésének kezelésére. Az app lehetővé teszi a napi lefekvés ütemezésének felállítását és szükség szerint módosítását.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

A Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

2022.06.01
| TomTop
A Mi Band 7 nagyobb kijelzővel, új funkciókkal és ugyanolyan olcsó árcédulával érkezik!
Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13
| PhoneArena
Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!
Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

2022.06.09
A legújabb szoftverfrissítés a Galaxy S22 sorozat kameraszoftverét is érinti
A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

2022.05.09
| (x)
A Blackview BL8800 sorozat (BL8800/BL8800 Pro) világpremierje május 23-án lesz! Addig is megosztunk pár érdekességet a strapafonról.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei