Új fotós okostelefont hozott Magyarországra a Huawei

2023.03.12| Huawei

jabb okostelefonnal bővíti hazai kínálatát a Huawei. A nova sorozat legújabb képviselője, a HUAWEI nova 10 SE 108MP-es főkamerával, egyedi fotós- és videós funkciókkal, valamint 66W-os gyorstöltéssel érkezik

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A HUAWEI nova 10 SE a széria megszokott Star Orbit Ring dizájnját viszi tovább, a készülék kameramodulja azonban megújult, kettős gyűrűs kialakítást kapott. Az okostelefon hátlapja a Starry Flash Craft technológiának köszönhetően kristályszerű matt felületet kapott, amely tovább erősíti a készülék egyedi megjelenését, az ujjlenyomat-gátló (AF) bevonat pedig ellenállóbbá teszi a szennyeződésekkel valamint a napi használatból fakadó kopással szemben.

Az okostelefon 6,67 hüvelykes OLED HUAWEI Full-View kijelzője 2400×1080 felbontással és 90Hz képfrissítési aránnyal rendelkezik. A kijelző keskeny kávájának és áramvonalas házának köszönhetően a képernyő-test arány lenyűgöző, 91,85%-os.

Új fotós okostelefont hozott Magyarországra a Huawei

A HUAWEI nova 10 SE hátsó kameramoduljának 108 MP-es főkamerája f/1,9 rekeszértékkel rendelkezik, amely portrék készítésekor elmossa a kép hátterét. A 9 az 1-ben Pixel Binning technológiának köszönhetően a nova 10 SE kamerája nagyszerűen örökíti meg a legapróbb részleteket is, például a haj vagy a bőr tónusát, optimalizálva a világos és sötét területeket.

A RAW tartományban a Multi-frame fusion algoritmus sokoldalúan támogatja a még jobb képfeldolgozási eredményt. Egyrészt elősegíti, hogy világos vagy gyengén megvilágított környezetben, beltéren vagy kültéren, hátulról vagy szemből megvilágított helyzetben egyaránt optimális eredményt kapjunk.

Másrészt ez az algoritmus a készülék zajcsökkentő technológiája és nagy felbontású érzékelői révén elősegíti, hogy a fotókon kevesebb képzaj jelenjen meg. A HUAWEI nova 10 SE automatikusan észleli a háttérvilágítást, és növeli a kontrasztokat az elkészült fotó javítása érdekében. HDR módban a háttérvilágítással készült portréfotók szintén rendkívül élesek, az arckifejezések és a részletek élénken jelennek meg.

Új fotós okostelefont hozott Magyarországra a Huawei

A HUAWEI nova 10 SE-et egy 8 MP-es ultraszéles látószögű hátlapi kamerával is felszerelte a gyártó, amely fényképezéskor akár 112°-os látómezőt biztosít, a 2 MP-es makró kamera pedig képes a legapróbb részleteket is kiválóan rögzíteni.

A HUAWEI nova 10 SE 16 MP-es széles látószögű előlapi kamerája szelfikre szabott, mesterséges intelligencia által vezérelt szépítési funkciót is kínál. A 4 az 1-ben pixel fúziós technológia rossz fényviszonyok mellett is megőrzi a szelfik minőségét, a kamera pedig szükség esetén automatikusan nagy látószögű módba kapcsol, így a látómező egészen 90°-ra szélesedik, hogy minden szereplő elférjen a képen.

Vlogolás közben a felhasználó egyszerűen válthat az elő- és hátlapi kamerák között, így a felvétel nem szakad meg, minden egyetlen videófájlban rögzíthető, ezáltal egyszerűbbé válik a tartalomkészítés és -megosztás. Kettős nézetű videó módban pedig a különböző jeleneteket osztott képernyős nézetben is fel lehet venni, így a felhasználók rögzíthetik saját reakcióikat is.

A HUAWEI nova 10 SE zökkenőmentesen csatlakozik és működik együtt a HUAWEI WATCH 3, a HUAWEI WATCH GT/FIT sorozat és a HUAWEI Band sorozat készülékeivel, lehetővé téve, hogy a felhasználók távolról készítsenek fényképeket viselhető okoseszközükön keresztül.

Új fotós okostelefont hozott Magyarországra a Huawei

A HUAWEI nova 10 SE még jobb üzemidővel, játékképességekkel, szórakoztató funkciókkal bír. Az egyik ilyen a Touch Turbo technológia, amely megnövelt reszponzivitást biztosít az érintésekre, míg a 10-pontos Super Touch technológia, a 90 Hz képfrissítési ráta, valamint a 270 Hz érintés mintavételi sebesség különösen a játékok esetében hasznos, amikor fontos, hogy a gyors, több ujjal leadott érintéseket azonnal és pontosan rögzítse a készülék. A 8-szoros Ultra High Resolution Touch technológiának köszönhetően az érintési területek akár 8640×19200-as felbontással bírnak, még pontosabb érintési koordinátákat és jobb iránystabilitást eredményezve.

A készülék 66W-os HUAWEI SuperCharge gyorstöltéssel rendelkezik, így a telefon teljes feltöltése mindössze 38 percet vesz igénybe, a teljesen feltöltött akkumulátor pedig akár 12 órányi videóstreamelést tesz lehetővé.

Az EMUI 12 operációs rendszer Super Device funkciójának segítségével a felhasználók egyetlen mozdulattal csatlakoztathatják a készüléket más eszközökhöz. Az okostelefon csatlakoztatható HUAWEI számítógéphez is anélkül, hogy harmadik féltől származó alkalmazásokat kellene letölteni vagy adatkábelt használni, ami jelentősen megkönnyíti a fájlok kezelését az eszközök között, és hatékonyabbá teszi az irodai munkát.

Új fotós okostelefont hozott Magyarországra a Huawei

Ezenfelül a HUAWEI nova 10 SE magas szintű adatvédelmi funkciókkal is bír. Képernyőkép megosztásakor az AI Privacy Protection funkciót kiválasztva automatikusan elhomályosítja az érzékeny információkat. A biztonsági beállításokkal a fényképek megosztásakor pedig megakadályozható, hogy a címzett megkapja az eszköz típusát, illetve a fotó készítésének helyét és idejét.

A gördülékeny felhasználói élményt segíti a Huawei alkalmazás-áruháza, az AppGallery is, amelybe a közelmúltban integrálták a Petal Search intelligens appkereső funkcióját. A Google alkalmazások használatára megoldást nyújthat az AppGalleryből szintén beszerezhető Gspace. Ezt telepítve a Google-alapalkalmazások elérhetővé válnak, mindegyikbe be lehet jelentkezni, majd ezeknek az ikonjait ki lehet tűzni a főképernyőre. Huawei azonosítós belépés után a Gspace automatikusan használható.

A HUAWEI nova 10 SE Csillagezüst és Csillagfekete színekben kapható 2023. március 6-tól elsőként a Yettel kínálatában, ajánlott fogyasztói ára: 129.995 Ft.

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei