Továbbra is Colombo felesége a Nokia csúcsmobilja

2020.04.06| NPU

A gyártó 2020 második felére tolta a Nokia 9.3 PureView bejelentését.

A jelek szerint a HMD Global továbbra is számol a Nokia 9.3 PureView zászlóshajóval, ám a megjelenésre a következő félévben kerülhet sor valamikor, állítja a Nokia Power User oldal.

Abban sem lehetünk biztosak, hogy ezen a néven prezentálják majd az újdonságot, hiszen szó esett már a Nokia 9.1 PureView, a Nokia 9.2 PureView, most pedig 9.3 névről is, mivel ez utóbbit használja a legtöbb forrás, egyelőre jobb híján ennek hiszünk.

A Nokia 9 PureView 2019 februárjában mutatkozott be, szintén többszöri késés után, összesen egy évet csúszott a piacra kerülés. Emiatt nem is lett elég sikeres, ennyi késés pont elég volt ahhoz, hogy már ne csúcs hardverrel rendelkezzen, Snapdragon 845-öt hozott az addigra legújabb 855 helyett és ez végzetes hibának bizonyult az eladásokat tekintve.

Továbbra is Colombo felesége a Nokia csúcsmobilja

A másik probléma, hogy közel sem volt annyira csúcs a fotózási képessége, mint amit a Nokia megígért és amit a felhasználók a régi PureView széria új tagjától elvártak volna. Nagyobb volt a hype a modell körül, mint amit hozott. A forrás szerint jelenleg a koronavírus lehet a késés oka, ami megnehezítette a HMD Global számára is a beszerzéseket, gyártásokat.

A Nokia 9.3 PureView specifikációit is egyelőre homály fedi, bár extrém vékony keretről, valamint fém és üveg burkolatról több forrás is hírt adott. Az Android 10 rendszerhez Snapdragon 865 SoC, 6/8 gigabájt LPDDR4X RAM tartozhat, míg a kijelző 6.2 colos, QHD+ felbontású POLED PureDisplay.

Ha a pletykák igaznak bizonyulnak, úgy 128/256 gigabájt tárhely, 5G és Gorilla Glass 6 is a tudás részét képezi, a hátlapon ZEISS optikával ellátott kamerák, elöl pedig 32 megapixeles szelfi kamera dolgozhat. Említésre került még 4500 mAh-s akkumulátor, valamint Qi vezeték nélküli töltés. Kíváncsian várjuk, hogy mi valósul meg a fentiekből, ezúttal képes lesz-e a gyártó lépést tartani a konkurenciával és a legújabb hardvert hozni 2020-ban később a Nokia 9.3 PureView-val.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei