Tölthető az Android 14 a Samsung Galaxy S23 szériára!

2023.10.31| Android Central

A Samsung kiadta a stabil One UI 6-ot (Android 14) a Galaxy S23 sorozatra.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Google legújabb Android-verzióját a Samsung év zászlóshajóira kiadták a One UI 6 képében stabil kiadással. Úgy tűnik, hogy a németországi és más európai országok felhasználói az elsők között kapják meg a frissítést Galaxy S23 készülékeiken.

Amint azt a SamMobile megjegyezte, a One UI 6 (Android 14-alapú) stabil verziója jelenleg olyan felhasználók számára kerül bevezetésre, akik már a One UI 6 bétaverzióját használják Németországban. Egy S916BXXU3BWJM verzióval érkezik, jókora 350 MB tárhellyel a béta felhasználók számára. Egy másik X-felhasználó azonban rámutatott, hogy a Galaxy S23-as eszközeiken az Android 13-ra frissítő felhasználók számára valószínűleg körülbelül 3 GB-ot tesz ki.

Tölthető az Android 14 a Samsung Galaxy S23 szériára!

A szerkesztőségünkben található Samsung Galaxy S23 Ultrára tegnap este kezdtük el letölteni a 3 gigabájtos frissítést. A frissítés minden részlete itt olvasható.

A stabil Android 14 kiadás mellett a frissítés tartalmazza a legújabb, 2023. októberi biztonsági javítást is. A legújabb frissítéssel a változásnapló felfedi, hogy a felhasználók stabilitási és megbízhatósági fejlesztésekre, valamint hibajavításokra számítanak.

Az One UI 6 (Android 14) már több hete béta állapotban van; a Galaxy S23 sorozat például összesen nyolc bétafrissítést kapott a tegnapi stabil megjelenés előtt. Más összecsukható telefonok, mint például a Galaxy Z Fold5, szintén a közelmúltban kezdték megkapni a One UI 6 bétaverzióját. Még a cég olcsó telefonjai is megkapták a béta kiadásokat.

Tölthető az Android 14 a Samsung Galaxy S23 szériára!

Ettől függetlenül jó látni, hogy a Samsung lépést tart a Google-lal az Android 14 stabil build kiadásában, amelyet a régebbi Pixel telefonok e hónap elején kaptak meg. Akiknek új az infó, eláruljuk, hogy a Samsung egy újratervezett gyorsbeállítási panelt kínál, új widgeteket, új kameraalkalmazás-frissítést, új rendszer-betűtípusokat, megújult hangulatjeleket, intelligensebb Share Menu-t a felhasználói felületen és számos más testreszabási lehetőséget kínál a One UI 6 kiadással.

Ha Ön Galaxy S23 sorozatú felhasználó és még Android 13-as verziót vagy One UI 6 bétaverziót használ, keresse meg eszköze Beállítások > A telefon névjegye > Letöltés és telepítés menüpontját. Mivel a stabil kiadás fokozatosan elkezdődik, előfordulhat, hogy várnia kell egy kicsit, mielőtt megjelenik az eszközén.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Frusztráló kamera hiba a Galaxy S23 és S23+ telefonoknál

Frusztráló kamera hiba a Galaxy S23 és S23+ telefonoknál

2023.03.13
| SamMobile
Az új Galaxy S23 sorozatban csak a Galaxy S23 Ultra kapott frissítést a hátsó kamerához.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
Ezek a régebbi Samsungok kapják meg a Galaxy S23 kamerafunkcióit

Ezek a régebbi Samsungok kapják meg a Galaxy S23 kamerafunkcióit

2023.04.12
| Phone Arena
A Galaxy S23 sorozat számos új kamerafunkcióval érkezett az év eleji megjelenésekor, de a régebbi Samsung telefonok is megkapják az említett funkciókat.
A Samsung hivatalosan is bejelentette a One UI 6.0-t!

A Samsung hivatalosan is bejelentette a One UI 6.0-t!

2023.10.06
| SamMobile
A Samsung Developer Conference 2023 tegnap este kezdődött, és az egyik legjobban várt bejelentés a One UI 6.0 volt.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei