Tökéletes éjszakai szelfi az új Sony Xperia XA Ultrával

2016.05.25| Sony

A Sony bejelentette az Xperia X széria következõ tagját, a szelfikamerák stílusos mesterét, az Xperia XA Ultra okostelefont.

Légy a szelfik mestere a kedvezõtlen fényviszonyokra tervezett, 16 megapixeles elõlapi kamerával, bármilyen helyzetben!
Láss tisztábban egy szuper-keskeny, keret nélküli okostelefonnal, 6 colos a kijelzõvel és maradj mozgásban akár két napig! Ez a középkategóriás telefon minden igénynek megfelel hatalmas, 6 colos kijelzõjével, 16 megapixeles elõlapi kamerájával, kedvezõtlen fényviszonyokra specializálódott képérzékelõjével, akár két napos akkumulátor üzemidõvel* és stílusos, vékony formatervezésével, és keret nélküli kijelzõjével.

A Sony elismert, kedvezõtlen fényviszonyokra tervezett képérzékelõje a 16 megapixeles elõlapi kamera segítségével tökéletes szelfiket készít éjjel-nappal. A Sony Xperia XA Ultra okostelefonban megtalálható Sony kamera technológiával éles, világos, elmosódásmentes fotókat készíthetsz. Egy apró szelfi vaku természetes fényt vetít az arcodra az éjszakai szelfikhez, az optikai képstabilizátor pedig kiszûri a kezed remegését. A kézi kioldással még egyszerûbben szelfizhetsz: csak emeld fel a kezed, és az idõzítõ megkezdi a visszaszámlálást, így van idõd beállni a megfelelõ pózba. A váratlan pillanatokat is tökéletesen megörökítheted a szuper-gyors fõ kamerával, 21.5 megapixellel, hibrid autofókusszal és gyors kioldással, így a készenlétbõl a másodperc töredéke alatt eljuthatsz a megörökítésig.

A végtelennek tûnõ, keret nélküli, 6 colos, lekerekített üveg kijelzõ gyönyörûen beleillik a tenyeredbe, egy olyan fém burkolattal, mely rendkívül sima érzetet kelt a kezedben. Az óriási kijelzõ ellenére a hajszálvékony formával és az egykezes móddal könnyedén használhatod egy kézzel is.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Sony Xperia XA Ultra nagy, világos kijelzõjével együtt sem tudja kikezdeni a Sony akkumulátorok teljesítményét. Akár két napos üzemidõt* biztosít egyetlen töltéssel, így többet beszélgethetsz, fényképezhetsz és videózhatsz. Nincs idõ a töltésre? Használd az Xperia XA Ultra okostelefonhoz az UCH-12** gyorstöltõt, mely 5.5 órás üzemidõt ad csupán10 perces töltéssel. Az Xperia XA Ultra júliustól elérhetõ fekete, fehér vagy lenyûgözõ lime arany színekben. Különféle stílusos tokok közül válogathatsz a hozzá illõ színekben, melyek kiegészítik és megvédik az Xperia XA Ultra telefonodat, ideértve a stílusos kinyitható tokot, mely automatikusan lezárja és kinyitja a képernyõt, ha becsukod vagy kinyitod a fedõlapot.

*Az akkumulátor üzemidejét a Sony Mobile Communications AB okostelefon-használati profilja mellett mérték, amelyet 2014 szeptemberében úgy definiáltak, hogy az reprezentálja a tipikus okostelefon-felhasználó aktív használati körülményeit, beleértve a különféle használati helyzeteket (hívás, szöveges üzenetváltás, webböngészés, közösségi hálózatok használata, játék, zenehallgatás, fényképezés, képnézegetés, online videók nézése, videofelvétel készítése és lejátszása).

**Az UCH-12 gyorstöltõ választható kiegészítõ.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Élő videón a Sony új mobiljai

Élő videón a Sony új mobiljai

2018.01.11
| GSM Arena
A japán gyártó saját hand-on videót prezentált a CES 2018 expon bemutatott újdonságokról.
Miért lesz jó nekünk az Oreo?

Miért lesz jó nekünk az Oreo?

2017.10.25
| GSM Arena
Sokakban felmerült a kérdés, hogy ha egy rendszer jól működik, miért várják mégis milliók mint az újabb és újabb változatokat?
Így néznek ki a holnapi Xperiák

Így néznek ki a holnapi Xperiák

2017.02.26
| GSM Arena
A holnap bejelentésre kerülő Sony Xperia modellekről kerültek ki fotók vasárnap reggel.
Tetszetős lett a kompakt Xperia XA1 Plus

Tetszetős lett a kompakt Xperia XA1 Plus

2017.09.04
| Xperia Blog
A japán gyártó nem csak a csúcsmodellt és annak kompakt változatát mutatta be az IFA 2017 kiállításon.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei