Több Chrome példány is megnyitható lesz Androidon

2023.01.12| Android Police

A Google Chrome az egyik legjobb böngésző Androidon, ám az asztali megfelelőjének néhány technikai képessége hiányzik.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Például Androidon több lapot is megnyithat, de a köztük való váltás nem a kényelem megtestesítője. A táblagépek és egyes összehajtható telefonok jobb helyzetben vannak, így több Chrome-példány párhuzamosan futhat, akárcsak az asztali számítógépeken. Azt kívántuk, bárcsak ugyanaz lenne minden Android telefonon, de a böngészőből eddig hiányzott ez a funkció.

Több Chrome példány is megnyitható lesz Androidon

Elöljáróban elmondható, hogy bizonyos megoldásokkal már több Chrome-példány futtatása is lehetséges. Telepíthet egy Chrome Canary vagy Dev buildet, és ezek különálló alkalmazásokként futnának a különböző csomagnevek miatt. Egyes kínai ROM-ok, például a Xiaomi MIUI-ja, szintén lehetővé teszik az alkalmazások klónozását, és hasonló eredményeket produkálnak.

A ChromeUnboxed jelentése szerint ezeknek a megoldási módoknak vége lehet, mert úgy tűnik, hogy a Chrome Példányváltó funkciója mindenki számára elérhető lesz, aki a böngésző stabil verzióját használja.

Több Chrome példány is megnyitható lesz Androidon

Egyelőre egyik eszközünkön sem látjuk, de a jelentés szerint a Chrome 108 legújabb Android-kiadása a Példányváltót Ablak kezeléseként sorolja fel a képernyő jobb felső sarkában található hárompontos menüben. A legjobb az egészben az, hogy nem korlátozódik csak két példányra, és szükség esetén több Chrome-ablakot is megnyithat.

Az Ablakok kezelése menüben egy további példány érintésével megnyílik az Android-alkalmazások áttekintése menü, és hozzáadja a kiválasztott másodlagos Chrome-ot a használthoz. Ez kényelmessé teszi a Chrome-példányok közötti váltást, vagy osztott képernyős nézetben való megnyitását. Sajnos úgy tűnik, hogy a Google eltávolította a Példányváltót kísérő jelzőt, így Ön jelenleg nem tudja aktiválni.

Amikor a tavalyi bétatesztelés során észlelték, a Példányváltó lehetővé tette, hogy minden egyes példányt egy másik Gmail-azonosítóhoz kapcsoljon, hogy megőrizze saját böngészési előzményeit, könyvjelzőit stb. Ezzel a funkcióval elkülönítheti munkáját minden mástól. Ha szereti a dolgokat rendszerezetten tartani, talán minden új böngészési munkamenethez új példányt nyithat.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

2023.09.20
| Android Authority
Az iFixit csökkentette az iPhone 14 javíthatósági értékelését a korábbi 7-ről 4-re az elérhető maximális 10 pontból.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei