Chrome hirek és információk

Az Apple két Chrome funkciót nyúlt az iOS 15-höz

Az Apple két Chrome funkciót nyúlt az iOS 15-höz

2021.06.09
| Android Police
Az Apple az iOS 15-ben is megújult Safarihoz két funkciót is lemásolt a Google Chrome-ból.
Megújult a Google Chrome Androidon

Megújult a Google Chrome Androidon

2021.02.01
| Android Police
A Google rács nézetet és lapcsoportokat vezetett be az androidos Chrome esetében.
Turbózd fel a telefonod két másodperc alatt!

Turbózd fel a telefonod két másodperc alatt!

2016.02.03
| The Guardian
Alig néhány kattintással nemcsak sokat gyorsíthatsz a telefonodon, de akár húsz százalékkal is megnõhet az üzemidõ!
Chrome Appok Androidra és iOS-re is

Chrome Appok Androidra és iOS-re is

2014.01.30
| Chromium
Múlt hónapban derült ki, hogy a Google a nemrégiben bejelentett Chrome Appok portolását tervezi Android és iOS rendszerekre egyaránt.
Google-barát lehet a WP8

Google-barát lehet a WP8

2012.10.29
| BGR
A keresőóriás bemutatta legújabb lehetőségét, amellyel gyorsan visszaszerezhetjük kedvenc Google lehetőségeinket.
Chrome: böngésző Androidra

Chrome: böngésző Androidra

2012.09.13
| Phone Arena
A Chrome for Android böngésző júniusban, a Google I/O rendezvényen lett hivatalos, akkor lépett ki a fejlesztés alatt álló béta állapotból.
Megjelent a mobilos Chrome böngésző

Megjelent a mobilos Chrome böngésző

2012.02.09
| Daily Mobile
A Google hivatalosan is bemutatta a Chrome böngészőt androidos mobilokra.
Chrome kiegészítő androidos mobilodra

Chrome kiegészítő androidos mobilodra

2012.02.03
| Into Mobile
A Google bemutatta Chrome böngészőjének legújabb kiegészítőjét, a Chrome to Phone-t.

 

Egyéb hírek


Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei