Teszt: HTC Sensation – első osztály

2011.06.14
Címkék:

Viszonylag hosszabb idő után a HTC Sensation végre megint olyan átütő újdonságokat mutatott be, amelyeket jogosan vár el minden HTC rajongó.

Viszonylag hosszabb idő után a HTC Sensation végre megint olyan átütő újdonságokat mutatott be, amelyeket jogosan vár el minden HTC rajongó. Idén ugyanis ez az első olyan mobil, amely tényleg komoly újdonságokat hozott hardver terén, a ráncfelvarrt Desire, a Wildfire és hasonlók tényleg nem hoztak lázba senkit, aki már látta közelről az elődöket. A HTC Sensation teljesen váratlanul került szerkesztőségünkbe a Teszt: HTC Sensation – első osztálynak köszönhetően. Sajnos nem gyári dobozban kaptuk, így nem tudunk felvilágosítást adni a kiegészítőkről, de a tajvani céget ismerve jár majd hozzá egy adatkábel, egy töltőfej és egy sztereó headset. A 8 gigabájtos microSD kártya a készülékben található.

A Sensation ránézésre és kézbe véve is minőséget sugároz, csakúgy mint a legtöbb HTC mobil. Meglepő, de egyáltalán nem nagy a készülék, teljesen elfogadható a mérete, főként ha a mai divatot is figyelembe vesszük, valamint hogy az elérhető egyik legnagyobb megjelenítőt kapta. Mindehhez abszolút illik a 148 grammos tömeg, egyáltalán nem zseblehúzó, egyszerűen csak minőségi. Az előlapot a 4.3 colos Super LCD foglalja el, ehhez végre a HTC-nél először 960×540 képpont, tehát qHD felbontás tartozik. Ennek köszönhetően tűéles a megjelenítő, ráadásul a Super AMOLED után sem bántó az SLCD, bár a betekintési szög függvényében módosul a fekete szürkére. A kijelzőt, valamint extraként az egész előlapot is a lassan már kötelező Gorilla Glass üveg védi. (Személyes megjegyzés: egy hetes Sensation használat után az SGS-em és a kijelzője kis méretűnek és felbontásúnak tűnt.) A megjelenítő alatt találhatók a HTC-féle szenzoros gombok, amelyek a főképernyőre, az opcionális beállításokba visznek, valamint adott a vissza és a kereső billentyű is. A kijelző feletti hatalmas grillrács az előlapi hangszóró – mily’ meglepő –, ami mögött jobb oldalt egy LED-es állapotjelző található. Privát véleményem, hogy nehezen, inkább csak sötétben észrevehető, ezen még csiszolhattak volna. A rácstól jobbra az előlapi kamera, balra pedig a fényérzékelő csücsül.

A HTC Sensation teszt kattintás után folytatódik!



További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Az 5 legnépszerûbb okostelefon Európában

Az 5 legnépszerûbb okostelefon Európában

2011.08.01
Egyszer az életben biztosan mindenki felteszi magában a kérdést, hogy milyen telefont vegyen? Nos, ha oda kerül a sor, akkor külcsín, a design, a tudás és egész biztosan a pénztárcánk vastagsága is segíteni fogja a döntést. Egy felmérés szerint azonban az 5 legnépszerûbb készülék egy kicsit sem tartozik az alacsonyabb kategóriába, sõt! Nézzük õket sorban.
Lebukott a HTC Ville C

Lebukott a HTC Ville C

2012.05.16
| Phone Arena
A tajvani gyártó a One széria mellett újként vezeti be a most futó modellek mögé biggyesztett C betűt, így alkotva új családot.
A Samsung lenyomta az Apple-t

A Samsung lenyomta az Apple-t

2011.05.27
Nagy-Britanniában átvette a vezetést a top 10-es listában a régóta élen álló Apple iPhone 4-től a Samsung i9100 Galaxy S II.
HTC Sensation 158 ezer forintért

HTC Sensation 158 ezer forintért

2011.05.10
Ahogy várható volt, a tajvani gyártó következő zászlóshajója nem lesz épp egy olcsó telefon.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei