Tesco Mobile

Telefonálj külföldrõl is itthoni árakon!

2014.06.13

Nyári árcsökkentés a Tesco Mobile-nál: hazai percdíjak külföldön is!

Nyári árcsökkentés a Tesco Mobile-nál: hazai percdíjak külföldön is! A Tesco Mobile ügyfélbarát akciókat jelent be: július 1-jétõl az EU-n belül kezdeményezett hívások is hazai percdíjon rendezhetõek. Az akcióval egyidejûleg a Tesco Mobile Kedvenc tarifa belföldi percdíja is csökken, így a Kedvenc tarifás ügyfelek egész nyáron 39 forintos percdíjon mobilozhatnak belföldön és külföldön egyaránt.

Ügyfélbarát nyári akciót jelentett be a Tesco Mobile: a Tesco Mobile ügyfelei júliustól hazai percdíjon telefonálhatnak az Európai Unió országaiban is. A legkedvezõbb ajánlat a Tesco Mobile Kedvenc tarifával érhetõ el: a kártyás tarifa belföldi percdíja 39 forintra csökken július 1-jével, így a kettõs akcióval mind az Európai Uniós, mind a hazai mobilozás lényegesen kedvezõbbé válik. Az akció már akár egy horvátországi nyaralással is jól kihasználható, de természetesen a gyakrabban külföldre járók számára is komoly elõnyt jelent, bármelyik EU-ország is az úti cél Románia és az Egyesült Királyság között.

„Folyamatosan keressük a lehetõségeket ügyfeleink elégedettségének növelésére és örömmel tapasztaljuk, hogy egyre többen választják hosszú távra is a Tesco Mobile kártyás tarifáit.” – mondta el Kiszely László, a Tesco Mobile marketingigazgatója. „A Tesco Mobile több mint 2 éve indult el Magyarországon, ez idõ alatt a piaci trendekkel szembe menve nem emeltünk percdíjainkon. Most még merészebb lépésre szántuk el magunkat: egyelõre egy nyári akció keretében, szeptember végéig az eddiginél is kedvezõbb áron telefonálhatnak ügyfeleink. Bízunk benne, hogy az akció elnyeri ügyfeleink tetszését és kényelmesnek találják az országhatároktól független díjú kapcsolattartási lehetõséget.”

/txt/hirek/kepek/roaming_20140613.jpg

Az akciós percdíjakat a Tesco Mobile 2014. július 1-jétõl 2014. szeptember 30-áig hirdeti meg, az Európai Unió országaiból kezdeményezett alapdíjas hívásokra, mind hazai, mind 1. zónán belüli irány esetén (a roaming „Euro” 1. zónában összesen 38 ország található, teljes listájuk a www.tescomobile.hu/roaming oldalon megtalálható). Az akciós idõszakban mind a Tesco Mobile Dupla, mind a Tesco Mobile Kedvenc tarifa roaming percdíja automatikusan a hazai percdíjjal lesz azonos mértékû, az ügyfelek részérõl sem regisztrációt, sem bármifajta külön költséget nem igényel az aktiválás. A Tesco Mobile Kedvenc tarifa belföldi percdíja 2014. július 1-je és 2014. szeptember 30-a között 39 forintra csökken, a kedvezményes percdíj ugyancsak automatikusan érvénybe lép minden meglévõ és új Kedvenc tarifás ügyfélre.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Árukereső
Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB 6GB RAM Dual
Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB 6GB RAM Dual
EUmobil 72 790 Ft
Vitalreform.hu 72 800 Ft
TopMobil 74 390 Ft
Samsung Galaxy S10e 128GB Dual G970
Samsung Galaxy S10e 128GB Dual G970
EUmobil 177 890 Ft
UJGSM.HU A Mobiltelefon Futár! 177 990 Ft
GsmHome 183 989 Ft
Xiaomi Mi 9T 64GB
Xiaomi Mi 9T 64GB
FirstPhone.hu 89 900 Ft
EUmobil 90 080 Ft
MobilEx Webáruház 90 090 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei