Szupervékony, fémházas és csúcs a kamerája, mi ez?

2015.04.16| Phone Arena
Címkék:

Huawei P8

,

fém

,

acél

,

Emui


Nem más, mint a tegnap bemutatott Huawei P8! 5.2 colos kijelzővel, gyönyörű készülékházzal és egyedi kamerával érkezett.

Nem más, mint a tegnap bemutatott Huawei P8! 5.2 colos kijelzővel, gyönyörű készülékházzal és egyedi kamerával érkezett. A kínai gyártó P szériája 2012-ben debütált, idén dobta el a cég az Ascend nevet, így már csak Huawei P8 néven jelent meg az új modell (és két változata). A P8 burkolata 6.4 mm vékony és teljes egészében fémből készült, 144 grammot nyom a mérlegen, 16 és 64 gigabájtos tárhelyű verziókban lesz megvásárolható. A hátlapja acélból készült, amely szavatolja a szerkezet ellenálló-képességét. Bár a burkolat nem teljesít semmilyen szabványt, ami vízállóvá tenné, kap egy nano bevonatot, így nagyon mérsékelten ugyan, de mégis cseppálló.

A Huawei P8 megjelenítője 5.2 col képátlóval, full HD felbontással büszkélkedhet. Az Android 5.0 Lollipop rendszeren az EMUI 3.1 kezelőfelület fut, avagy a cég legújabb launchere. Az OS alatt a nyolcmagos HiSilicon Kirin 930 processzor dolgozik (négy darab, 2.0 és négy darab 1.5 gigahertzes órajelen dolgozni képes Cortex A53 maggal) 3 gigabájt RAM mellett. Az új EMUI-ról érdemes tudni, hogy immár támogatja a koppintás funkciót, így a képernyőn való dupla kattintásra képernyőmentést készít. A készüléket hangfelismerő funkcióval is felszerelték, amelynek segítségével ha „megszólítjuk” a P8-at, az hangjelzéssel „válaszol” nekünk, hogy segítsen a nyomára bukkannunk. A Huawei P8 ezenkívül arra is alkalmas, hogy felhasználója zajos környezetben akár 58 százalékkal nagyobb hangerőt állítson be rajta. Szeles időjárás esetén headset használatával az okostelefon a szél zajának 90 százalékát kiszűri. Emellett a P8 kihangosító funkciója akár 2 méteres távolságig is tökéletesen működik, a telefon beépített független audio dekóder lapkakészlete pedig zenehallgatáskor akár kétszeresre növelt hangerővel is ugyanolyan jó minőségű hangzást biztosít.

A Huawei P8 egyik büszkesége a fém ház és gyönyörű kijelző mellett a 13 megapixeles hátlapi kamera, amely nem csak optikai képstabilizátorral ellátott, de RBGW szenzorral és f/2.0 lencsével is felszerelt. Az optikai képstabilizátor segítségével a telefonnal kiváló minőségű képek és videók készíthetőek, használata kiküszöböli a fényképezőgépek rázkódását, így a felvételek mindig élesek lesznek.

A világ első négy-színes RGBW érzékelőjét kapta a P8, így nagy kontrasztú megvilágítás esetében 32 százalékkal fokozza, és gyenge megvilágításban 78 százalékkal csökkenti a fényerőt. SLR-szintű független képfeldolgozás és tükörreflexes (DSLR) szintű független képszenzor: felvétel közben lehetővé teszi a zaj csökkentét, intelligensen érzékeli a nagy kontrasztú megvilágítású helyzeteket és rögzíti egy képen belül a nagy kontrasztú és a gyenge megvilágítású részleteket is. A Huawei továbbfejlesztett technológiája és szoftvere négy profi minőségű gyér megvilágítású helyzetekhez használható rögzítési módot, rendezői módot és kreatív-szórakoztató módot, beleértve a szelfik készítését is tartalmaz.

Új funkció a Fényfestő Mód, ami az egyike a négy, gyér megvilágítású helyzetekhez használható rögzítési mód közül. Ennek segítségével a P8 kézi kamerája képes széles, összefüggő csíkban rögzíteni a fényt éjszaka, művészi hatású képen mutatva meg a fény „áramlását”. A telefon használója a saját kezével készíthet „fényfestést” a készülékkel, kis elemlámpa fényét használva a sötétben. Az iparágban szintén első a gyenge fényviszony technológia: a fény ellenőrzés és az előnézeti mód, amelyet a készülékbe építettek. Ez utóbbi megmutatja a kép készítőjének, hogy a felvétel hogyan fog kinézni, így megkönnyíti a kísérletezést a fényforrásokkal a sötétben. A P8 rendezői módot az iparág első professzionális szintű, mobiltelefonon használt videokészítési funkciója. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy négy szemszögből egyidejűleg rendezzen és irányítson maximum három másik androidos telefont videofelvétel közben és összehangolja a videoklip szerkesztését. A P8 bevezet egy új, nagyszabású szelfi készítési módot is, amely segítségével a felhasználó testre szabhatja, és előre rögzítheti a képjavító beállításokat.

A P8 elérhető lesz pezsgő, arany, szürke és fekete színekben. A Huawei prémium okostelefon-használók körében végzett megkérdezései és kutatásai során a válaszadók leginkább a szétkapcsolt hívásokra és jel-gyengülésekre panaszkodtak. A Huawei világszínvonalú távközlési technológiájának DNA-re építve a P8 újrafogalmazza a tökéletes hálózati kapcsolat benchmarkját. A Huawei által szabadalmaztatott Signal+ technológia, a kompakt és nagy teljesítményű kettős antenna modell és a gyors váltást biztosító technológia segítségével a telefon intelligensen felismeri a legjobb használati módot. Amennyiben az antenna egyik vége fedésben van és a jel erőssége gyengül, a P8 azonnal és a többi okostelefonnál gyorsabban átkapcsol az antenna másik végére, biztosítva ezzel az erős jel-kapcsolatot. Ez a funkció jelentősen csökkenti a megszakadt hívások számát.

Továbbá a Signal+ növeli a sikeres hívás-kapcsolódások számát, még abban az esetben is, ha a felhasználó akár egy 300 km/óra sebességű vonaton utazik. Azoknak a felhasználóknak, akik repülőgéppel utaznak, időbe telik, amíg a telefonjuk az új repülőtéren a hálózathoz kapcsolódik. Huawei P8 viszont meggyorsítja a roaming hálózatokhoz való a kapcsolódás sebességét. Több mint 20 ország és régió nemzetközi roaming teszt adatira építve - beleértve Európát, Észak-Amerikát, Latin-Amerikát, Ausztráliát és Ázsiát - a roaming hálózatok teljesítményét 4G-re optimalizálva, a Huawei P8 a többi okosotelefonnál háromszor gyorsabban szinkronizálja egymáshoz a hálózati roaming szolgáltatásokat.

A Huawei P termékvonalát kedvezően fogadták világszerte: a P6 telefonból 5 millió darabot adtak el 60 országban, a P7 eladásai mindössze 6 hónap alatt meghaladták a 4 millió darabot 100 országban. A P6 és a P7 sikere jelzi, hogy a vállalat erős keresletet vár a P8 termékére is.A Huawei a P8-ot több változatban tervezi piacra dobni. A Huawei P8 standard verzió várhatóan május második felétől 169 900 Ft-os javasolt bruttó fogyasztói áron lesz elérhető



További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei