Szuper funkciókkal bővül az Apple watchOS 9

2022.06.07| GsmArena
Címkék:

Apple

,

WatchOS 9


A legújabb watchOS 9 még idén elérhető lesz a kompatibilis Apple Watch modelleken.

Az Apple ma a WWDC-n előzetesen bemutatta a közelgő watchOS 9 frissítést. Az új frissítés fejlesztéseket tartalmaz az óralapok, a Workout alkalmazás, az alvásfázisok, az első AFib-előzmények és a gyógyszerkövetés terén is.

A watchOS 9 négy új watch face-t tartalmaz. Ezek közé tartozik a Lunar, a Playtime, a Metropolitan és a Astronomy. A watchOS 9 a meglévő óraarcokhoz is tartalmaz frissítéseket. Az Apple javította az alváskövetést az alvási szakaszok bevezetésével. Az Apple Watch mostantól képes a REM, a Core és a Deep alvás bontására az alkalmazásban.

Szuper funkciókkal bővül az Apple watchOS 9 

Az Edzés alkalmazás frissült a több információ és mérőszám megjelenítéséhez. Az egyéni edzések hozzáadásával strukturált edzéseket hozhat létre egyéni munka- és pihenőintervallumokkal. Új figyelmeztetések, köztük a tempó, a teljesítmény, a pulzusszám és a lépésszám is hozzáadhatók. A triatlonisták számára az Edzés alkalmazás mostantól támogatja az új Multisport edzéstípust, amely automatikusan vált az úszás, a kerékpározás és a futás edzések tetszőleges sorozata között, a mozgásérzékelők segítségével felismerve a mozgásmintákat.

A futók számára a watchOS 9 további futási mérőszámokat mutat, beleértve a lépéshosszt, a talajjal való érintkezési időt, hogy segítsen javítani a futásodat. Azok, akik gyakran használt útvonalakon futnak, versenyezhetnek a korábbi legjobb vagy legutóbbi eredményükkel.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

 Szuper funkciókkal bővül az Apple watchOS 9

Ezután a watchOS 9 elhozza az AFib előzményeket a pitvarfibrillációval diagnosztizáltak számára. Az Apple Watch már képes nyomon követni az AFib szívritmusát, és megmutatja, milyen gyakran mutatja a szívritmus az AFib jeleit. A felhasználók heti értesítéseket és részletes előzményeket kapnak az Egészség alkalmazásban. Ennek PDF-je letölthető, hogy megoszthassák az orvosokkal. Végül a watchOS 9 a Gyógyszerek funkcióval is kiegészül, amely lehetővé teszi a gyógyszerek és étrend-kiegészítők kezelését és nyomon követését, ütemezéssel és emlékeztetőkkel.

A watchOS 9 még idén elérhető lesz a kompatibilis Apple Watch modelleken.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

A Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

2022.06.01
| TomTop
A Mi Band 7 nagyobb kijelzővel, új funkciókkal és ugyanolyan olcsó árcédulával érkezik!
Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13
| PhoneArena
Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!
Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

2022.06.09
A legújabb szoftverfrissítés a Galaxy S22 sorozat kameraszoftverét is érinti
A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

2022.05.09
| (x)
A Blackview BL8800 sorozat (BL8800/BL8800 Pro) világpremierje május 23-án lesz! Addig is megosztunk pár érdekességet a strapafonról.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei