Szétkapták az Asus ROG Phone 2-öt!

2019.10.18| GsmArena
Címkék:

asus

,

rog

,

phone 2


Az Asus ROG Phone 2 minden bizonnyal a piacon jelenleg a legjobb gamertelefon.

Az Asus ROG Phone 2 minden bizonnyal a piacon jelenleg a legjobb gamertelefon. Az esztétikai és az aktív hűtési tulajdonságaival a telefon minden bizonnyal kiemelkedik az összes többi gamertelefon közül. Zack a JerryRigEverything-ből egy videón keresztül szétszedett egy ROG Phone 2-öt, hogy megnézzük, hogy mi lehet benne. A telefont nehezebb volt szétszerelni, mint gondoltuk, tekintettel a jól formázott üveglapjára, amelyet a fém szellőzőnyílás választ el egymástól. Láthatjuk a szörnyű 6000 mAh-os akkumulátort, valamint az óriási réz hőcsövet is, amely a kijelző alatt talalható és eloszlatja a hőt a képernyő felé.

  

Az Asus ROG Phone II az első készülék, ami 120Hz-es megjelenítésre képes a hatalmas, 6,59 hüvelykes kijelzőn. Emellé pedig 10-bites HDR támogatás és 1080 x 2340-es felbontás párosul, így biztosan kijelenthető, hogy a színekre, a kontrasztokra és a vizuális effektekre nem fogunk panaszkodni.

 Szétkapták az Asus ROG Phone 2-öt!

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Ami a meghajtást illeti, ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a készülék lelkét a nemrégiben debütáló Snapdragon 855 Plus chipset adja, amit 12 GB RAM egészít ki. Ilyen felszereltséggel pedig valóban nem okozhatnak gondot az Android Pie alapú rendszernek a legnagyobb gépigényű mobilos játékok futtatása sem, ráadásul  az ASUS direkt a Rog Phone számára fejlesztett ki egy új felhasználói felületet, a ROG UI-t is, ami még inkább optimalizálja a hardver teljesítményét. 

A nagy kijelző ellenére a fejlesztők arra számítanak, hogy a játékok és a nagyfelbontású filmek esetében is inkább vízszintes pozícióban tartják majd a mobilt, ezért a kezelőfelületet és a mobil kialakítását is ehhez optimalizálták. Eközben viszont nem feledkeztek meg a külsőről sem, így például a hátlapi dizájnhoz tartozik a szabadon programozható RGB LED sor is.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei