Szétkapták a Xiaomi Mi 11T Prot

2021.10.12| GSM Arena
Címkék:

Xiaomi Mi 11T Pro


A Xiaomi 11T Pro szétszerelési videója rengeteg grafitot és rezet mutat, amely a hűtésért felelős.

A Xiaomi 11T Pro a gyártó de facto zászlóshajója kiváló kijelzőjével, erős teljesítményével és elképesztő 120W-os töltésével. A témában ismert PBKreviews legújabb videóval kínál nekünk egy pillantást a telefon belsejébe.

Ahogy leszedik az üveget a hátlapról, számos csavar lesz látható, amelyeket el kell távolítani, mielőtt az alaplaphoz és a kamerákhoz érnénk. A fényképezőgépek fölötti műanyag borításon található az NFC modul, az antennavezetékek és az akkumulátor felett elhelyezkedik egy nagy grafitfólia. A 11T Pro kétcellás akkumulátorral rendelkezik, minden modulnak saját csatlakozókábele van.

Szétkapták a Xiaomi Mi 11T Prot

Az alaplap meglehetősen bonyolult hűtőrendszert tartalmaz, grafénfóliával, hőpasztával és rézszalaggal, amely segít kordában tartani túlmelegedés szempontjából a Snapdragon 888-at. Számos konzollal és csatlakozókábellel később sikerül leválasztani a dual akkumulátort a mellékelt húzó füleken keresztül.

Az akkumulátor alja még több grafitfóliával és rézgőzkamrával van felszerelve, ami érthető, tekintettel a készülék 120 W-os gyorstöltési képességére.

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei