Szeptember 8.: iPhone 6s bejelentés!

2015.06.06| Mobile News

Tavaly májusban a Deutsche Telekom által derült ki, hogy az Apple iPhone 6 szeptember 19-től lesz elérhető. Ebben az évben is egy európai szolgáltatónál dolgozó munkatárs árulta el, mikor várható az idei iPhone.

Tavaly májusban a Deutsche Telekom által derült ki, hogy az Apple iPhone 6 szeptember 19-től lesz elérhető. Ebben az évben is egy európai szolgáltatónál dolgozó munkatárs árulta el, mikor várható az idei iPhone. A Vodafone-os alkalmazott e-mailt küldött a MobileNews számára, hogy elárulja, az Apple iPhone 6s szeptember 25-től lesz megvásárolható, az előrendelések szeptember 18-tól élnek majd, a bejelentés pedig szeptember 8-án lesz. Sajnos az Apple iPhone 6 Plus utódjáról nem esett szó, pedig biztos, hogy nagyon sokakat érdekel, elvégre igencsak sikeres a nagyméretű kijelzővel ellátott almás phablet.

Szeptember 8.: iPhone 6s bejelentés!

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az új iPhone-ba ahogy már említettük, 12 megapixeles kamera kerül, az első emelés az Apple iPhone 4s óta, hiszen azóta csak 8 megapixeles felbontásban rögzítenek a gyártó mobiljai fotót. Az új kamera Sony szenzort használ és fehér szub pixel segít abban, hogy gyenge fényviszonyok mellett is valóban jó minőségű képet készíthessenek a jövendő vásárlók. Ahogy az várható volt, az iPhone 6s is a 7000-es szériás alumíniumot használja majd a burkolathoz, amelyet az Apple Watch-ban ismerhettünk meg, így szeretne a gyártó véget vetni a #Bendgate problémának. A 4.7 colos iPhone támogatja már a Force Touch funkciót, így nem csak érintős, de nyomásérzékeny is lesz a kijelző. A Taptic Engine is helyet kap az újdonságban, így elég egy kattintás majd a megjelenítőre (?) és pillanatokon belül kiderül, volt-e értesítésünk, ezt a funkciót az Apple a Watch-nál tette elérhetővé. Tehát írjátok fel a dátumot: szeptember 8-án iPhone bemutató!A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei