Stressz teszten járt az iPhone 12 Pro

2020.11.02| 9to5Mac

JerryRigEverything laborjában járt az Apple iPhone 12 Pro karc-, hajlítás- és tűzpróbán. Többek között.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro egyaránt megkapta az új Ceramic Shield, avagy kerámia pajzs védelemnek nevezett réteget a kijelzőn, hogy javítsa a karcok és törések elleni esélyt. Most Zack, a JerryRigEverythingtől vette górcső alá az iPhone 12 Pro-t, hogy kiderüljön, mit is bír a felkapott újdonság.

Ahogy arról már korábban szó volt, az Apple kiemeli, hogy a Ceramic Shield tartóssága főként esés és nem karc ellen véd. A korábbi tartóssági tesztek gyorsan megmutatták, az Apple miért inkább az esés elleni hatékonyságra összpontosított.

Stressz teszten járt az iPhone 12 Pro

JerryRigEverything tesztelése az iPhone 12 Pro karcolások elleni tartósságára összpontosít. A Mohs-féle keménységi skála segítségével kideríti, hogy az iPhone 12 karcolódása a 6. szinttől kezdődik, a mélyebb karcolások pedig a 7. szinten okoznak marandandó sérülést.

Emellett Zack megállapította, hogy az iPhone 12 Pro rozsdamentes acél váza „meglepően nehezen karcolható”, annak ellenére, hogy egyértelműen ujjlenyomat-mágnes. Egy rozsdamentes acél borotvapenge nehezen tudott kárt tenni az iPhone 12 Pro éleiben, bár a festék karcolódott.

Az iPhone 12 Pro üveg hátlapja nagyrészt hasonlít az iPhone 11 Pro-hoz. Előbbi kamera érzékelőinek zafír borításai hajlamosak kisebb karcolásokra 6. és 7. szinten.

JerryRigEverything az iPhone 12 Pro-t tűzpróbának is alávetette, egy öngyújtót tartva a 6,1 hüvelykes OLED kijelző alatt. Az öngyújtó hője alatt harminc másodperc elteltével sem sérült a megjelenítő! Ez eltér a többi telefontól, ahol a kijelző gyakran teljesen kifehéredik, mivel a hő károsítja a képpontokat. Ez a kerámia pajzs előnye lehet.

Végül az iPhone 12 Pro új, lapos szélű kialakítása könnyen ellenáll a hajlítási tesztnek, Zack „nem hajlékony tankként” emlegeti.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei