Soha többé nem lájkolsz már úgy mint rég!

2016.02.24| Engadget
Címkék:

Facebook

,

Like

,

Reactions


A Facebook ma már hazánkban is elérhetővé tette a továbbfejlesztett lájkolást, amely immár Reactions névre hallgat.

Ennek oka, hogy a Like gomb bár lassan mindenki életében fontos szerepet játszik, sokszor mégsem volt képes igazán kifejezni, amit az ember érez egy-egy kiírással, hírrel kapcsolatban. Elvégre nem illik tetsziket nyomni halálhírre vagy akár csak a globális felmelegedésre sem. Ha megnézi bárki ma délután a Facebook hírfolyamát, feltűnhet, hogy a Like gomb helyett már többféle lehetőség is adott, úgymint szívecske, nagy röhögős fej, wow csodálkozás, szomorú vagy éppen dühös smiley, ezek mindegyike mozog is, de persze meghagyták a felfelé mutató hüvelykujjat is.

Soha többé nem lájkolsz már úgy mint rég!

A Reactions a Facebook felhasználók visszajelzései alapján készült el és október óta folytak a tesztelések több országban világszerte. A jelenleg kiadott ikonok sikeressége és a felhasználók további visszajelzései alapján a funkciót a Facebook továbbfejleszti, ha szükséges, elvégre nem lehet elég hat ikon bármilyen hírre való reagáláshoz.

Soha többé nem lájkolsz már úgy mint rég!

Soha többé nem lájkolsz már úgy mint rég!Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei